Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM Stoica, de partea lui Steliano Filip în conflictul cu Mircea Rednic: "L-a făcut ţap ispăşitor. Ce e în neregulă să mănânci un hamburger după meci?"

EXCLUSIV | MM Stoica, de partea lui Steliano Filip în conflictul cu Mircea Rednic: "L-a făcut ţap ispăşitor. Ce e în neregulă să mănânci un hamburger după meci?"
Comentarii

Mircea Rednic l-a acuzat pe Steliano Filip că a influenţat plecarea sa de la Dinamo şi că a ”transferat jucători” la echipă.

EXCLUSIV | MM Stoica, de partea lui Steliano Filip în conflictul cu Mircea Rednic: "L-a făcut ţap ispăşitor. Ce e în neregulă să mănânci un hamburger?"

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo în decembrie 2021. Printre motivele invocate de conducători a fost invocată şi relaţia proastă pe care o avea cu vestiarul, iar „capul răutăţilor” era considerat Steliano Filip.

Antrenorul a fost nemulţumit de atitudinea lui Steliano Filip şi l-a exclus din lot. Rednic a povestit un episod cu Steliano Filip când acesta a comandat şi a mâncat, alături de mai mulţi coechipieri, burgeri după o înfrângere!

MM Stoica, managerul de la FCSB, i-a luat apărarea lui Filip şi a mărturist că are o părere bună despre jucătorul de la Dinamo. 

"Şi la Real Madrid se întâmpla asta. Ştiu asta. Pizza, hamburger se mânăncă şi pe acolo. Se bea sucuri acidulate. Nu există să nu se întâmple asta. Asta e doar aşa o bombă de presă. De ce i s-a părut în neregulă lui Rednic? Îţi spune eu pentru că atunci nu faci rezultate şi nu pot să îndrepti atenţia spre altceva faci aşa.

Repet, se mânăncă hamburgeri după meciuri, aşa se face peste tot şi prin Anglia. Acum chiar să îl faci pe Steliano ţap ispăşitor. Eu îl cunosc şi este cu băiat cu bun simţ", a declarat MM Stoica pentru Telekom Sport.

În mandatul cu numărul 5 la Dinamo, Mircea Rednic a condus echipa în 12 meciuri. Cu el pe bancă, "câinii" au câştigat un singur joc, au obţinut trei remize şi au pierdut opt partide.

Afla mai multe despre: mm stoicasteliano filipmircea rednic 

viewscnt
Articole similare