Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM Stoica îi bate obrazul lui Chivulete: "M-a înjurat de m-a spart" + Promite răzbunare: "Fac un montaj video şi le arăt oamenilor cine e"

EXCLUSIV | MM Stoica îi bate obrazul lui Chivulete: "M-a înjurat de m-a spart" + Promite răzbunare: "Fac un montaj video şi le arăt oamenilor cine e"

FCSB

Comentarii

Andrei Chivulete a intrat în gura lui MM Stoica. Managerul de la FCSB reclamă că a fost înjurat de arbitru la partide FCSB - Chindia, scor final 3-2.

EXCLUSIV | MM Stoica îl arată cu degetul pe Chivulete: "M-a înjurat de m-a spart" + Promite răzbunare: "Fac un montaj video şi le arăt oamenilor cine e"

MM Stoica, managerul general de la FCSB, este extrem de deranjat de comportamentul lui Andrei Chivulete, arbitrul din Liga I.

Conform celor spuse de MM, Chivulete l-ar fi înjurat în timpul partidei FCSB - Chindia. Vorbele arbitrului au ajuns la MM prin jucătorii FCSB-ului. 

MM promite răzbunare şi a dezvăluit că va pregăti în următoarele zile un montaj video. "Fac un montaj video şi le arăt oamenilor cine e Chivulete", a răbufnit oficialul de la FCSB. 

"Aş vrea să ascultăm ce a vorbit Chivulete pentru că jucătorii noştri mi-au spus că Chivulete m-a înjurat foarte tare! Chivulete m-a injurat de m-a spart asta spun ai noştri... Sunt foarte curios dacă ascultă asta.

Dar eu am o mare problemă cu Chivulete şi modul în care arbitrează FCSB pentru că Chivulete a dat un penalty unic în istoria fotbalului românesc. Dar Chivulete face chestiile ăstea! Vă promit că o să fac un montaj să le arăt oamenilor cine e Chivulete dacă îşi permite să mă jignească şi să mă înjure... dacă e adevărat ce spun jucători şi nu văd să înventeze", a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro. 

Oficialul vicecampioanei României a contestat maniera de arbitraj a „centralui” Andrei Chivulete de la meciul FCSB – Chindia Târgovişte şi susţine că rezultatul final ar fi trebuit să fie de 4-2! 

"A fost 4-2, dar n-a vrut Chivulete, la simplu sau la dublu cu dl asistent Constantinescu", a conchis MM.

În urma rezultatului înregistrat în partida cu Chindia Târgovişte, FCSB a făcut 58 de puncte şi s-a apropiat la 6 de liderul CFR Cluj. Formaţia condusă de Toni Petrea a ajuns la 17 victorii, şapte remize şi două înfrângeri în 26 de meciuri jucate în sezonul 2021 – 2022.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbandrei chivulete 

viewscnt
Articole similare