Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV MM Stoica nu este de acord cu amânarea campionatului. Ce i-a transmis lui Mihai Rotaru: ''Fiecare se poate antrena singur''

EXCLUSIV MM Stoica nu este de acord cu amânarea campionatului. Ce i-a transmis lui Mihai Rotaru: ''Fiecare se poate antrena singur''
Comentarii

Universitatea Craiova trebuia să se afle în Turcia până pe 20 ianuarie, pentru cantonamentul de iarnă, dar s-a întors mai devreme în România, unul dintre motive fiind pozitivarea mai multor membri cu COVID-19.

EXCLUSIV MM Stoica nu este de acord cu amânarea campionatului. Ce i-a transmis lui Mihai Rotaru: ''Dacă jucătorii n-au simptome, atunci se pot antrena singuri'' 

Oltenii au mari probleme cu virusul. Sunt şanse mari ca meciul cu Rapid să fie amânat. 

Mihai Rotaru, finanţatorul Universităţii Craiova, susţine că toată etapa a 22-a din Liga ar trebui amânată.

MM Stoica nu este de acord şi a declarat: ''Există risc, dar nici nu poti sa îi ţii în colivie. Noi am adunat atunci de 13 şi am şi câştigat. 

Amânarea startului campionatului nu o să se întâmple. Craiova are jucători vaccinaţi, ei nu au probleme. 8 zile în mod oficial fără test şi după poate să joace. Mihai Rotaru a zis că niciun un jucator nu are simptome, atunci fiecare se poate antrena singur.

Noi am avut bandă, faceau banda pe rând. Era bandă pe hol şi făceau pe rând. Măcar nu îşi pierd toate pregătirea. Nu o să se amâne'', a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro. 

În tur, cele două rivale au oferit un duel savuros, câştigat de olteni pe final, după ce au fost conduşi cu 0-1. 

Ultimul protocol sanitar prevede pentru cei care sunt vaccinaţi o perioadă de cinci zile de izolare dacă ies pozitivi la testare, după care un test PCR negativ le-ar permite să reintre în circuit.

Liga 1 revine pe stadioane şi pe micile ecrane în penultimul week-end din ianuarie, în perioada 21-24 ianuarie.

Afla mai multe despre: mm stoicauniversitatea craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare