Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Momentul în care Giovanni Becali a încercat să impună un jucător la naţională: ”Era un meci amical”. Cum a reacţionat selecţionerul

EXCLUSIV | Momentul în care Giovanni Becali a încercat să impună un jucător la naţională: ”Era un meci amical”. Cum a reacţionat selecţionerul
Comentarii

Acuzat în dese rânduri că alcătuia primul ”11” la naţională, Giovanni Becali spune că sunt exagerări, dar spune că a încercat să impună un jucător pentru a-l vinde. Însă Anghel Iordănescu nu i-a respectat planul.

În perioada în care era pe val şi reprezenta aproape toţi jucătorii naţionalei, Giovanni Becali era acuzat că se implică în alcătuirea echipei de start, pentru a-şi urmări interesele. Însă fostul impresar spune că s-a exagerat foarte mult cu aceste zvonuri. Totuşi, spune că a existat un episod în care l-a rugat pe Anghel Iordănescu să-l folosească pe Toni Doboş într-un amical cu Moldova, dar susţine că fostul selecţioner i-a încurcat planurile:

”(Dacă a apelat la Iordănescu să folosească un anumit jucător) Da, la Iordănescu, în '93-'94, înainte de plecarea în America. Îl aveam pe Doboş, care era dorit la Valladolid. Şi echipa naţională avea un meci amical cu Moldova. Era şi Dumitriu Ţiţi secund. Mă duc acolo şi zic: ”băi, Ţiţi, băi, Puiule, vin ăia de la Valladolid. Aveţi un lot de 24, faceţi două echipe, joacă şi ăsta o repriză? Să ştiu dacă îi chem pe ăia”. I-am chemat, au venit oamenii pe Ghencea, a trecut prima repriză, a trecut minutul 89, 90. Şi în ultimele două minute de prelungire l-a băgat pe Doboş. S-au uitat oamenii urât la mine, i-am condus la aeroport şi la revedere”, a dezvăluit Giovanni Becali pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: giovanni becaliiordanescu 

viewscnt
Articole similare