Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care derby-ul Dinamo - FCSB a fost întrerupt! Cristi Balaj a avertizat: "Dacă se mai întâmplă, se opreşte definitiv partida" VIDEO

EXCLUSIV | Motivul pentru care derby-ul Dinamo - FCSB a fost întrerupt! Cristi Balaj a avertizat: "Dacă se mai întâmplă, se opreşte definitiv partida" VIDEO

Superliga

Comentarii

Fostul arbitru Cristi Balaj a explicat decizia centralului Horaţiu Feşnic de a întrerupe derby-ul Dinamo - FCSB, în a doua repriză.

LIVE VIDEO | Dinamo - FCSB, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

În minutul 63, imediat după ce Vali Lazăr a marcat golul de 2-1, mai multe obiecte au zburat din tribunele Arenei Naţionale. Deoarece mai multe obiecte au fost aruncat şi în prima repriză, centralul Horaţiu Feşnic a hotărât ca ambele echipe să se ducă la vestiare timp de 10 minute. 

Cristi Balaj a susţinut că centralul partidei Dinamo - FCSB a respectat procedura în privinţa unui astfel de incident: "Crainicul a anunţat şi a rugat spectatorii prezenţi să nu mai arunce cu aceste obiecte, astfel prima procedură a fost efectuată. Arbitrul opreşte meciul şi anunţă. După care, dacă se mai aruncă, jucătorii intră la cabine şi se pare că revin. Nici pentru jucători nu e comod să stea 10 minute în vestiar. Dacă se continuă cu obiectele aruncate, atunci meciul se opreşte definitiv. Arbitrul trebuie să fie îngăduitor. Dacă se aruncă obiecte care lovesc jucătorii... În acea zonă de colţ nu ar trebui plasaţi spectatori", a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: cristi balajdinamo fcsbdinamofcsbdinamo fcsb intrerupt 

viewscnt
Articole similare