Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care FCSB a ajuns în criza din ultimii ani! Anamaria Prodan ştie unde s-a greşit: "A fost secretul succesului. Multe neveste şi iubite de fotbalişti mi-au reproşat asta"

EXCLUSIV | Motivul pentru care FCSB a ajuns în criza din ultimii ani! Anamaria Prodan ştie unde s-a greşit: "A fost secretul succesului. Multe neveste şi iubite de fotbalişti mi-au reproşat asta"

FCSB

Comentarii

Agenta Anamaria Prodan a explicat care e una dintre problemele de la FCSB, din ultimii ani, în viziunea sa. De asemenea, a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu fotbaliştii pe care îi reprezintă.

FCSB a ratat toate obiectivele în ultimii ani, spre deosebire de perioadele în care Laurenţiu Reghecampf şi Costel Gâlcă au reuşit să cucerească trofee pe bandă rulantă, iar Anamaria Prodan a găsit o posibilă explicaţie:

"Noi am fost o familie la Steaua (n.r. - FCSB), noi şi azi ne întâlnim cu nevestele jucătorilor care au fost la Steaua (n.r. - FCSB). Ne aducem aminte şi povestim. Mă gândesc de ce nu s-a ţinut chestia asta la Steaua (n.r. - FCSB) în ultimii ani, chiar dacă au venit alţi antrenori. Ăla a fost secretul succesului, nevestele şi familiile foarte aproape de echipă, la bine şi la greu. Ce nu înţeleg patronii în ziua de azi e că jucătorii depind emoţional de nevastă şi de copii. Dacă îi iei, el o să facă mecanic totul, dacă iei familia în deplasare şi bucuria asta a copilului să-l vadă pe stadion la Chelsea, cu nevestele lor. Noi am fost aproape lângă ei secundă de secundă", a declarat agenta de jucători în cadrul emisiunii "Top Interviuri".  

De asemenea, impresara a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu jucătorii pe care îi reprezintă, iar pretenţiile acesteia nu sunt deloc mici: "Eu, când semnez contracte cu jucătorii şi cu antrenorii mei, trebuie să le cunosc familia, soţie, iubite. Dacă greşeşte cineva dintre iubite sau neveste, au o problemă reală cu mine. Jucătorii trebuie să fie foarte relaxaţi, liniştiţi ca să dea randament. Am intrat de foarte multe ori în conflict cu neveste, iubite şi întotdeauna i-am apărat pe ei. De aia mi-au reproşat multe neveste şi iubite că nu e fair (n.r. - corect). Dar de ce? Eu l-am ajutat, eu l-am spălat, i-am călcat.

Bun, de acum eu vă ajut pe toţi, că eu îi fac lui contracte de acum înainte! Că tu poţi să faci copii, poţi să-l speli, să-i calci, dar contracte nu ştii să faci! Dacă eu nu fac contractul bun şi tu nu mă ajuţi să-i oferi o viaţă liniştită şi relaxată, atunci tu vei muri de foame cu copii, cu tot cu el", a mai spus Anamaria Prodan.   

 

Afla mai multe despre: anamaria prodanfcsb 

viewscnt
Articole similare