Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Flavius Stoican a dat chix la Petrolul: "I-au trădat prietenia şi încrederea". Dezvăluiri şoc din interior

EXCLUSIV | Motivul pentru care Flavius Stoican a dat chix la Petrolul: "I-au trădat prietenia şi încrederea". Dezvăluiri şoc din interior

Petrolul

Comentarii

Preşedintele clubului Petrolul, Marius Stan, a dezvăluit că unul dintre motivele pentru care Flavius Stoican nu a reuşit să aibă rezultate pe banca "lupilor galbeni" este faptul că a fost prea apropiat de jucători şi aceştia l-au trădat.

Oficialul "lupilor galbeni" a precizat că decizia îndepărtării lui Flavius Stoican era luată de mai mult timp.

"Sincer, mai de demult decât momentul actual. Am şi prezentat board-ului la un moment dat varianta Costel Enache, neacceptată din păcate. Şi din păcate, acest lucru ne-a costat şi mai multe puncte. Nu arunc neapărat vina pe Flavius, nu. Era vorba pur şi simplu de o empatie între antrenorul Flavius Stoican şi echipă. Omul Flavius Stoican, jos pălăria, de admirat, de preţuit. Finalul, despărţirea de el a fost una emoţionantă, a unui gentleman adevărat. Dar se pare că jucătorii pe care îi avem, pe care totuşi i-a cunoscut... A fost trădat. Trădat nu în sensul acela fotbalistic, dar trădat în sensul rezultatelor.

Am pierdut două puncte cu Snagov acasă... Ăla a fost un meci dureros. Şi am văzut reacţiile ulterior, parcă nu se întâmplase nimic. Păi cum să nu se întâmple nimic? Din partea jucătorilor era parcă o stare de normalitate.

Aici cred că a fost... Cred că a fost prea prieten cu ei. Şi ei i-au trădat prietenia şi încrederea.

Nu a fost cea mai grozavă colaborare. Eu personal mi-aş fi dorit o altfel de colaborare, o colaborare mai deschisă, mai empatică, mai profundă, o deschidere mai largă pentru comunicare. Nu am avut parte chiar de cea mai bună colaborare.

A avut o echipă, s-a bazat mult pe echipă. Cred că şi acolo, fără să vreau să învinovăţesc pe cineva, dar cred că şi acolo a acordat mult prea mult gir celor din jurul lui.

Eu sper ca şi Flavius să înveţe din greşeli. E mai mult decât evident că au fost nişte greşeli, dacă am pierdut atât de multe puncte. Să tragă concluziile cele mai sănătoase, care e un antrenor care sigur va mai antrena şi cred că va avea succes. Nu e un capăt de ţară pentru el", a declarat preşedintele Petrolului, Marius Stan, pentru Telekom Sport.

Flavius Stoican, înlocuit de Costel Enache

Antrenorul Costel Enache a fost numit la conducerea tehnică a echipei din Liga a II-a Petrolul Ploieşti, pe 17 decembrie. Costel Enache are ca obiectiv promovarea, iar în cazul în care nu o va obţine contractul lui va fi rediscutat la finalul sezonului.

viewscnt
Articole similare