Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Motivul pentru care Mihai Răduţ a semnat cu Astra: ”Au fost cei mai insistenţi! M-au dorit şi patronul şi antrenorul şi e important pentru mine”

EXCLUSIV | Motivul pentru care Mihai Răduţ a semnat cu Astra: ”Au fost cei mai insistenţi! M-au dorit şi patronul şi antrenorul şi e important pentru mine”

Astra Giurgiu

Comentarii

Mihai Răduţ a semnat cu Astra Giurgiu, iar fotbalistul dorit şi de Dinamo a explicat motivele pentru care a ales să semneze cu echipa antrenată de Dan Alexa.

Mihai Răduţ este convins că a făcut alegerea potrivită atunci când a semnat cu Astra. A fost dorit atât de patron cât şi de antrenor, iar acest lucru a fost decisiv în alegerea sa.

Am luat decizia să merg la Astra pentru că ei au fost cei mai insistenţi. Le-am spus că am nişte oferte din străinătate şi că dacă nu se concretizează vom discuta. Au fost răbdători, m-au înţeles. Ne-am întâlnit, am ajuns la un numitor comun şi sunt bucuros că am revenit aproape de casă. Sper să fie o alegere bună. Îmi doresc să am evoluţii bune, să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivul şi, în acelaşi timp, să pot visa în continuare la transferuri mai bune în străinătate.

Dintre cluburile din ţară care mă doreau, Astra a fost cel mai insistent. E un lucru important când vezi că te vrea şi clubul şi antrenorul. Sper să mă pun la punct cu pregătirea fizică şi în următoarele săptămâni sper să intru pe teren să-mi aduc echipa să producă un fotbal frumos şi să producă rezultate”, a spus Mihai Răduţ, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai radutastratransfer 

viewscnt
Articole similare