Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Multe cluburi s-au interesat de el". Ce spun oficialii Iaşiului despre Qaka

EXCLUSIV | "Multe cluburi s-au interesat de el". Ce spun oficialii Iaşiului despre Qaka

FCSB

Comentarii

După doar trei meciuri ca titular jucate la FCSB în Liga I, Kamer Qaka a revenit la Poli Iaşi. Mijlocaşul albanez a recunoscut pentru Telekom Sport că ar fi meritat mai multe şanse la vicecampioana României, iar de aceeaşi părere este şi preşedintele moldovenilor, Adrian Ambrosie.

"Qaka a venit direct şi a intrat în meci, pentru că el este deja obişnuit cu echipa, cu antrenorul, cu publicul, cu terenul, cu absolut toate lucrurile care ţin de Iaşi. Aşa e în fotbal. Probabil că trebuie să demonstrezi şi să fii un caracter puternic pentru a avea reuşite. Însă, trebuie să vă spun că au fost multe echipe care s-au interesat de Qaka înainte ca el să plece la FCSB.

Va avea toate şansele să ajungă sus în Europa. Este un jucător foarte talentat şi vreau să reamintesc faptul că Zaragoza a fost echipa care a insistat până în ultima clipă pentru aducerea lui Qaka. A făcut o ofertă mai mare chiar şi decât cei de la FCSB" , a declarat preşedintele lui Poli Iaşi, Adrian Ambrosie, pentru Telekom Sport.

În ciuda experienţei neplăcute de la FCSB, cota lui Kamer Qaka n-a scăzut. Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, albanezul valorează 1.000.000 de euro. La doar o zi după revenirea la Poli Iaşi de la FCSB, Kamer Qaka a fost integralist, luni seară, în partida cu Concordia Chiajna, câştigată de gruparea ieşeană cu scorul de 3-0.

Afla mai multe despre: kamer qakaambrosiefcsbliga 1iasi 

viewscnt
Articole similare