Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Mutu, înainte de Lazio - FCSB. Cel mai important sfat pentru Nicolae Dică: "Altfel, se va juca la o poartă!"

EXCLUSIV | Mutu, înainte de Lazio - FCSB. Cel mai important sfat pentru Nicolae Dică: "Altfel, se va juca la o poartă!"

FCSB

Comentarii

Fin cunoscător al fotbalului din Serie A, campionat în care a marcat peste 100 de goluri, Adrian Mutu a vorbit pentru Telekom Sport despre partida Lazio - FCSB.

Victoriasă în tur, scor 1-0, trupa lui Dică încearcă marea surpriză pe Olimpico, însă Adrian Mutu îl avertizează pe tehnicianul vicecampioanei să nu joace defensiv în partida din această seară.

"E un meci important pentru FCSB şi pentru România în general pentru că, indiferent de afinităţile pe care le avem, trebuie să fim români în primul rând şi să ţinem cu echipa noastră.

Văd că au un meci foarte greu, eu nu cred că Steaua este favorită în seara asta, FCSB-ul, dar dacă vor juca cu încredere, aşa cum au făcut-o la Bucureşti,  au şanse mari să scoată un rezultat care îi califică.

Eu sper să nu vină lume aşa multă la stadion pentru că au o galerie foarte gălăgioasă, Lazio în schimb e o echipă care joacă un 3-5-2, am fost şi i-am văzut chiar anul trecut în derby, o echipă periculoasă, mai ales pe contraatac, o echipă care atacă foarte mult pe benzi.

O echipă căreia dacă îi dai spaţiu, te aperi, vine peste tine şi 90 de minute,  dupa părerea mea, se va juca la o poartă. Dacă FCSB are curaj să iasa la joc, să caute un rezultat, victoria, cred că lucrurile vor fi puţin mai dificile pentru Lazio [...] Eu sper ca băieţii să fie compacţi pe faza de apărare şi să joace cu curaj pe faza de atac pentru că altfel, cum am spus, riscă această calificare
", a declarat Mutu pentru Telekom Sport.

Adrian Mutu a vorbit şi despre tehnicianul FCSB, prietenul său Nicolae Dică.

"El a marcat goluri pentru Steaua în meciuri importante. Are calităţi, mă bucur că face treabă bună şi sper să o facă în continuare. Sper să devină un antrenor mare şi în viitor să îl intâlnesc pe bancă... Să jucăm împotrivă, să vedem care e mai bun dintre noi doi cu echipele respective. Cred că va trebui să caute un rezultat pozitiv, să caute victoria, că altfel să te aperi cu o echipă de genul ăsta, mai ales că FCSB în istoria ei de câte ori a venit în Italia nu a marcat niciun gol, îi va fi foarte greu", a mai spus Adrian Mutu.

Ştefan Radu nu va fi pe teren în această seară, fiind lăsat în afara lotului de tehnicianul Simone Inzaghi, însă Mutu spune că speră să să întâlnească cu fundaşul lazial după meci.

"Pe lângă toţi jucătorii pe care îi avem la echipa naţională, bineînţeles că voiam să-l vedem şi pe Ştefan Radu. Îmi pare rău, nu ştim ce probleme are, sper să nu fie grave. Cum glumeam înainte... e un român adevărat, că nu joacă contra FCSB-ului (n.r. râde). O să-l vedem după meci, probabil va veni să vadă meciul şi vom vorbi atunci", a mai declarat Adrian Mutu pentru Telekom Sport.

Despre Lobonţ: "E un om de bază la echipa naţională, prin aportul adus în vestiar şi nu numai. Poate să şi joace în momentul de faţă şi după părerea mea, dacă va fi chemat, cu siguranţă va face o figură frumoasă"

Despre Chiricheş: "E căpitanul echipei naţionale. Mă bucur că vine să susţină FCSB, aşa că ne bucurăm să ne vedem cu toţii. Sper să vedem un meci frumos şi să avem parte de o calificare pentru că e important pentru fotbalul românesc"

Afla mai multe despre: mutulaziofcsbdicainterviu 

viewscnt
Articole similare