Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "N-o văd deloc bine în acest meci". Cum au prefaţat Andone şi Stelea partida dintre Juventus şi Manchester United

EXCLUSIV | "N-o văd deloc bine în acest meci". Cum au prefaţat Andone şi Stelea partida dintre Juventus şi Manchester United
Comentarii

Cel mai tare meci din etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor se joacă astăzi la Torino. De la ora 22:00, Juventus o întâlneşte pe Manchester United, în direct la Telekom Sport 1.

"Manchester nu e într-o perioadă bună, iar Juventus s-a întărit cu aducerea lui Ronaldo. Juventus este una dintre cele mai bune echipe de ani buni şi nu o văd deloc bine pe Manchester în acest meci" , a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

"Probabil e o motivaţie în plus pentru Ronaldo acest meci cu Manchester United, dar nu cred că asta îi lipseşte lui. Demonstrează în fiecare sezon că este motivat şi că îşi doreşte să doboare cât mai multe recorduri. Şi asta o să facă în continuare. Oricum, el a mai jucat împotriva lui Manchester United chiar şi când era la Real Madrid. O să se adapteze destul de rapid" , a spus Bogdan Stelea.

Afla mai multe despre: manchester unitedjuventustorinoandonestelea 

viewscnt
Articole similare