Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nedelcearu şi povestea transferului în Rusia. Vândut pe "repede înainte": "Am vrut să joc cu FCSB, dar m-au trimis direct la aeroport!"

EXCLUSIV | Nedelcearu şi povestea transferului în Rusia. Vândut pe "repede înainte": "Am vrut să joc cu FCSB, dar m-au trimis direct la aeroport!"

Superliga

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu a dezvăluit în exclusivitate pentru Telekom Sport ce s-a întâmplat înainte ca Dinamo să-l cedeze în Rusia.

Fundaşul a ajuns la UFA în februarie 2018, cu doar trei zile înainte da Dinamo să o întâlnească pe FCSB într-un derby încheiat la egalitate, scor 2-2, ce s-a dovedit decisiv pentru ratarea calificării în play-off.

Atunci, Nedelcearu a fost acuzat că a lăsat echipa într-un moment extrem de dificil, deşi ar mai fi putut rămâne la Dinamo până după disputarea partidei. La aproape un an distanţă, fundaşul a vorbit deschis pentru Telekom Sport şi a precizat că şi-a dorit enorm să evolueze în acel meci, însă conducerea clubului nu a vrut să rişte ratarea transferului.



"Da, regret (n.r. că a plecat înainte de derby). Deşi toată lumea a vorbit... Chiar şi la ultima etapă de la Giurgiu, când am fost pe stadion, mulţi mi-au reproşat că nu am vrut să stau la derby, însă e prima dată când o spun. Am vrut să joc, dar cei din conducere când au văzut oferta pe masă nu au mai ţinut cont de mine şi de ce vreau. Nici nu m-au întrebat, au semnat actele şi m-au trimis direct la aeroport.

Îmi doream enorm ţinând cont că perioada de transferuri se încheia pe 20 şi ceva februarie nu ştiu exact şi aveam timp să joc meciul şi să plec după. Dar cei de la Dinamo nu au vrut şi eu nu am avut ce face.

Normal că se găsea înţelegere (n.r. la UFA). Atâta timp cât mă voiau şi insistau, nu cred că pierdeam două zile de pregătire cât a fost înainte de meci cu ei. Recuperam uşor acest lucru. Eu voiam, dar nu a depins de mine.

Vă daţi seama că mă doare când văd că Dinamo e mai aproape de retrogradare decât de lucrurile fruntaşe normal că mă doare ca pe orice dinamovist
", a declarat Nedelcearu pentru Telekom Sport.


600.000 de euro a încasat Dinamo în schimbul lui Nedelcearu, după transferul fundaşului la UFA

Afla mai multe despre: nedelcearudinamo 

viewscnt
Articole similare