Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV „Niciodată nu ne-am gândit că se va ajunge aici”. Prima reacţie din partea LPF despre Super Liga Europei: „O să se dea totul peste cap”

EXCLUSIV „Niciodată nu ne-am gândit că se va ajunge aici”. Prima reacţie din partea LPF despre Super Liga Europei: „O să se dea totul peste cap”
Comentarii

Proiectul Superligii europene a fost anunţat oficial, duminică seară, printr-un comunicat oficial al cluburilor fondatoare.

Vicepreşedintele LPF, Robert Pongracz a vorbit la Telekom Sport despre subiectul care a zguduit fotbalul internaţional: apariţiei Superligii europene.

„Eu personal când am primit ştirea duminică m-am gândit că e doar o formă de protest a cluburilor mai mari în privinţa Champions League. Niciodată nu m-am gândit că se va ajunge la o despărţire, care e tot mai concretă. Treaba este foarte serioasă. Nu am avut posibilitatea să vad congresul, aştept să văd reacţia. Vedem acum ce se întâmplă săptâmâna asta. Vor să-i dea afară e din Champions League. E o schimbare a tot ce am trăit noi până acuma, dacă se concretizează. Am plâns, am râs la Mondiale .. deci cu chestia asta o să avem un fotbal care e şi acum cu o comercializare excesivă. Sunt foarte multe întrebări, aştept o reacţie care să ne ghideze şi pe noi.

„Super League contra Champions League”

E un război din care noi din păcate nu facem parte. Nu am văzut încă reacţii de la jucători mari, presa internaţională.. sunt foarte multe zvonuri. Super League contra Champions League, cam asta ar fi ipotetic. Depinde de reacţia consumatorului, ce alege, sunt foarte multe semne de întrebăre. Dacă o să aibă succes această competiţie şi se duc toate milioane acolo atunci va fi diferit. O să se dea peste cap tot ce e la ora actuală şi la noi.. O să se schimbe tot! Asta e clar. Poate o să fie un efect de domino şi pentru restul echipelor”, a declarat vicepreşedintele LPF Robert Pongracz pentru Telekom Sport.

Cele 12 cluburi fondatoare sunt AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Bafrcelona, Interazionale Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid şi Tottenham.

Preşedintele acestui grup este Florentino Perez, conducătorul de la Real Madrid.

Afla mai multe despre: super liga europeirobert pongraczlpf 

viewscnt
Articole similare