Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, despre unul dintre jucătorii pe care i-a antrenat la FCSB: ”Putea să ajungă în Anglia, Italia sau Spania”

EXCLUSIV | Nicolae Dică, despre unul dintre jucătorii pe care i-a antrenat la FCSB: ”Putea să ajungă în Anglia, Italia sau Spania”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a fost şi el impresionat de golurile marcate în Astra - Poli Iaşi 4-0, când a înscris din corner şi apoi cu execuţie frumoas, cu exteriorul. Fostul antrenor al FCSB-ului este de părere că Budescu ar fi putut să ajungă mult mai sus.

Constantin Budescu a fost vedeta etapei. În meciul cu Poli Iaşi, mijlocaşul Astrei a deschis scorul din corner. Apoi, a făcut 3-0 cu un şut cu exteriorul, din unghi, din interiorul careului. Nicolae Dică, cel care l-a avut pe Budescu elev la FCSB, a apreciat şi el execuţiile mijlocaşului de 30 de ani.

Pe de altă parte, Nicolae Dică este de părere că Budescu ar fi putut să ajungă într-unul dintre marile campionate ale Europei, dacă ar fi avut mai multă determinare:

”(Ai dat goluri ca Budescu?) Marcam şi eu goluri frumoase. Hai să ne aducem aminte! Cel din corner, OK, dar apoi, lobul cu exteriorul a fost superb. Ştiu că poate să mai dea asemena goluri, pentru că l-am antrenat. Păcat că el nu a scos mai mult din cariera lui de fotbalist. I-am spus că putea să joace în Anglia, Italia Spania”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dica 

viewscnt
Articole similare