Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, discuţii cu o echipă din Liga 1: "Mă bucur că s-au gândit la mine!" Cele trei propuneri primite

EXCLUSIV | Nicolae Dică, discuţii cu o echipă din Liga 1: "Mă bucur că s-au gândit la mine!" Cele trei propuneri primite

Fotbal intern

Comentarii

Fostul antrenor al echipei FCSB, Nicolae Dică, a recunoscut, duminică seară, discuţiile pe care le-a avut cu formaţia Concordia Chiajna.

"Da. Am avut unele discuţii cu cei de la Chiajna. Le-am spus ceea ce-mi doresc eu. Mă bucur că cei de la Chiajna s-au gândit la mine, le mulţumesc, le urez baftă, au ales să meargă cu Falub mai departe", a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a precizat că a discutat şi cu două echipe din Liga 2.

"Am mai avut discuţii, chiar şi de la liga a doua am avut două propuneri. Dar deocamdată nu vreau să mă grăbesc în acest moment, vreau să mă gândesc foarte bine la alegerea pe care o voi face, echipa la care voi merge, pentru că îmi doresc foarte mult să am rezultate şi nu vreau să mă grăbesc. Îmi doresc să antrenez, dar vreau ceva care mie să îmi dea încredere că pot avea rezultate bune", a mai spus Dică.

La un an şi jumătate de la preluarea echipei, Nicolae Dică a fost obligat de Gigi Becali să demisoneze de la FCSB după înfrângerea suferită, pe teren propriu, cu 2-0, de CFR Cluj, în etapa a 21-a a Ligii 1. Clujenii au încheiat 2018 pe primul loc în clasament, cu un avans de şase puncte faţă de rivala FCSB.

Becali s-a reorientat către Mihai Teja (40 de ani), care le-a mai pregătit până acum pe U Cluj, România U21, Dinamo, Pandurii şi Gaz Metan. Pe lângă Teja, pe lista lui Becali s-au mai aflat Edi Iordănescu şi Dan Alexa.

Afla mai multe despre: dicaoferteoferte 

viewscnt
Articole similare