Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, fascinat de un jucător de la FCSB! "A apărut din nou un fotbalist în România"

EXCLUSIV | Nicolae Dică, fascinat de un jucător de la FCSB! "A apărut din nou un fotbalist în România"

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu este numărul unu în momentul de faţă la FCSB, mai ales că a adus victoria în ultimul meci din sezonul regular.

EXCLUSIV | Nicolae Dică, fascinat de un jucător de la FCSB! "A apărut din nou un fotbalist în România"

Octavian Popescu a făcut pasul în toamnă la prima echipă de la FCSB şi nu a dezamăgit când a avut şansa să joace.

Tânărul jucător are evoluţii din ce în ce mai apreciate în tricoul lui FCSB, tocmai din acest motiv a început să se pună "problema" naţionalei.

Nicolae Dică are doar cuvinte de laudă pentru Popescu, pe care îl consideră un număr 10 adevărat!

"Un jucător foarte bun în acest moment, chiar dacă este foarte tănâr are realizări extraordinare, mă bucur că a apărut din nou un fotbalist în România care finalizează, driblează are ultima pasă, un jucător inteligent, un număr 10 adevărat şi sper ca el să fie sănătos, să muncească mult că nu a realizat nimic, să muncească mult şi trebuie să ajungă la un nivel ridicat pentru că are potenţial.

El a fost lăudat şi la început în Liga 1 şi acele laude nu l-au dereglat. Chiar dacă echipa a avut momente dificile, el a avut evoluţii bune şi iată că la 19 ani reuşeşte să aibă realizări şi să ducă echipa în spate. 

(n.r. despre convocarea lui Tavi la naţională) Ştie cel mai bine ce are de făcut Edi şi dacă el considera că Tavi merită să fie la echipa naţională cu siguranţă va fi la echipa naţională! Îl ştie şi el pe patron foarte bine şi atunci când apare un jucător tănăr toţi din fotbal îşi dau cu părerea că trebuie să fie la naţională", a declarat Dică pentru Telekom Sport. 

De la începutul acestui an, Octavian Popescu a marcat trei goluri, toate cu şutui din afara careului. Cele trei execuţii au fost reuşite cu CFR Cluj, scor 3-3, cu Dinamo, scor 3-0, şi cu Voluntari, din ultima etapă, scor 1-0.

Mai mult, tânărul fotbalist are şi o pasă decisivă, cu FC U Craiova, scor 2-2.

În total, de-a lungul acestui sezon de Liga 1, Octavian Popescu a marcat de şapte ori şi a livrat trei pase de gol în 26 de meciuri.

Afla mai multe despre: nicolae dicaoctavian popescufcsb 

viewscnt
Articole similare