Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Nicolae Dică, la o săptămână după înfrângerea cu Armenia: „Încă simt dezamăgire”. Ce discuţie a avut cu Mirel Rădoi

EXCLUSIV Nicolae Dică, la o săptămână după înfrângerea cu Armenia: „Încă simt dezamăgire”. Ce discuţie a avut cu Mirel Rădoi
Comentarii

După primele trei jocuri, România ocupă locul patru în Grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Cu doar trei puncte, tricolorii se află la şase lungimi în urma liderului Armenia.

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi de la echipa naţională, a vorbit despre meciurile României de la preliminariile CM 2022.

Atât el, cât şi Mirel Rădoi au rămas la naţionala României şi şi-au asumat înfrângerea cu Armenia, scor final 2-3.

„Chiar dacă a trecut o săptămână, sentimentul de dezamăgire rămâne. Mai ales că în primul joc am reuşit să întoarcem rezultatul. Armenia nu ne-a surprins cu ceva extraordinar, ştiam cum joacă. Ne-au pus probleme imediat după ce au recuperat mingea. Toate parcă au fost contra noastră. 

Am avut o discuţie cu el în care eu am spus că nu trebuie să plecăm. Argumentele sunt că Mirel a venit cu o nouă gândire, încercăm să jucăm un fotbal ofensiv, să marcăm goluri. Într-adevăr am avut probleme defensive, dar acesta a fost un risc asumat. Credem în jucători, avem nevoie să descoperim câţiva tineri buni în special în zona defensivă. Înfrângerea cu Armenia ne-a durut pe toţi, dar din punctul meu de vedere se vede o schimbare la echipa naţională.

Mă întâlnesc pe stradă cu oameni care îmi spun că le place ce văd. Ideea este că avem de unde să plecăm şi să construim ceva. Nu putem face lucruri importante bătând din palme. Ai nevoie de timp, iar decizia noastră a fost să rămânem, pentru că noi credem că putem ajunge mai sus”, a mărturisit Dică la Telekom Sport. 

Echipa naţională de fotbal a României va disputa în luna martie trei partide în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022. Prima reprezentativă întâlneşte pe 25 martie Macedonia de Nord (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti), pe 28 martie Germania (ora 21:45, Arena Naţională din Bucureşti) şi pe 31 martie Armenia (ora 19:00, în deplasare).

România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Afla mai multe despre: echipa nationalanicolae dicaarmenia 

viewscnt
Articole similare