Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică, un vot în plus pentru plecarea lui Alibec de la Astra: "Ar fi momentul să-i dea drumul. Nu ştim ce se va întâmpla cu el în acest an!"

EXCLUSIV | Nicolae Dică, un vot în plus pentru plecarea lui Alibec de la Astra: "Ar fi momentul să-i dea drumul. Nu ştim ce se va întâmpla cu el în acest an!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Nicolae Dică (39 de ani), antrenorul secund al echipei naţionale a României, e şi el de părere că Denis Alibec (29 de ani) trebuie să plece de la Astra în contextul prestaţiilor bune pe care le-a făcut în sezonul trecut, dar şi recent, la echipa natională.

Alibec a fost al doilea golgheter al Ligii 1 în sezonul trecut şi a fost la un pas să plece, fiind dorit în Turcia, de Gaziantep FK, echipa lui Marius Şumudică, dar şi de Samsunspor. Doar că turcii nu s-au înţeles cu Ioan Niculae la bani şi atacantul din Constanţa a rămas pe loc. Nicolae Dică susţine şi el plecarea lui Alibec de la Astra.

"Dacă ar pleca în acest moment ar fi foarte bine, şi pentru el, şi pentru Asta. Ar fi momentul să îi dea drumul, a avut evoluţii bune, nu ştim ce se va întâmpla în acest an cu el. Îi va prinde foarte bine la această echipă (n.r. - Gaziantep FK).", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Dică şi Alibec au făcut pace la echipa naţională, cu ocazia dublei cu Irlanda de Nord şi Austria, în care atacantul a avut evoluţii foarte bune şi a şi marcat. Cei doi se certaseră pe vremea când Nicolae Dică era antrenorul lui Denis Alibec la FCSB.



Denis Alibec a fost al doilea golgheter al sezonului trecut din Liga 1, cu 14 goluri. De asemenea, şi-a trecut în cont şi nouă pase de gol.

La unison, jucătorii şi antrenorul Astrei, Mirel Rădoi şi Nicolae DIcă, dar şi Marius Şumudică au declarat că Denis Alibec trebuie să plece de la Astra pentru a nu se plafona, dar Ioan Niculae ţine la preţ.

Afla mai multe despre: nicolae dicaalibectransfer 

viewscnt
Articole similare