Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nistor s-a întâlnit cu unul dintre foştii săi colegi de la Evian. Motivul pentru care dinamovistul nu s-a impus în Franţa

EXCLUSIV | Nistor s-a întâlnit cu unul dintre foştii săi colegi de la Evian. Motivul pentru care dinamovistul nu s-a impus în Franţa

Superliga

Comentarii

Dan Nistor s-a regăsit la amicalul cu FK Liepaja (câştigat de Dinamo cu 3-2) cu unul dintre foştii săi colegi de la Evian. Andres Escobar spune că a rămas în relaţii foarte strânse cu mijlocaşul lui Dinamo.

Nistor a fost sub contract cu Evian din 2013 până în 2015, dar a fost mai mult împrumutat şi a jucat foarte rar pentru echipa franceză. La un moment dat, s-a plâns că este marginalizat pe motiv că este român. Însă din acea perioadă a rămas în relaţii bune cu unii dintre foştii săi colegi de la Evian.

Unul dintre ei este Andres Escobar, care între timp a ajuns FK Liepaja. În vârstă de 27 de ani, mijlocaşul columbian spune că s-a bucurat foarte mult să-l vadă pe Nistor şi susţine că a avut ghinion la Evian:

”E un prieten bun. Îl ştiu de când am jucat împreună în Franţa. Sunt foarte bucuros pentru el. Sper să avem un sezon bun amândoi. (n.r. De ce nu a jucat aşa mult la Evian? Nu ştiu. Nu a avut prea mult noroc. (n.r. E mai bun acum decât era la Evian?) Da. Am vorbit acum cu el.Suntem prieteni foarte buni. Suntem bucuroşi că ne-am văzut”, a declarat Andres Escobar pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andres escobareviandan nistordinamo 

viewscnt
Articole similare