Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Noi detalii despre transferul lui Florinel Coman în America. Anunţul făcut de Gigi Becali

EXCLUSIV | Noi detalii despre transferul lui Florinel Coman în America. Anunţul făcut de Gigi Becali galerie foto

FCSB

Comentarii

Florinel Coman este dorit de Orlando City din Major League Soccer şi americanii chiar au făcut o ofertă pentru "diamantul" de la FCSB. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Gigi Becali a oferit noi detalii despre posibilul transferul al lui Coman în Statele Unite.

Gigi Becali a anunţat că are răbdare cu cei de la Orlando, dar nu ştia că americanii nu mai sunt atât de încântaţi de transferul lui Coman, după contraoferta pe care a făcut-o: "Dacă el, Giovanni, a vorbit, înseamnă că ştie el. Eu nu pot să îl contrazic pe el, că ştie mai bine, probabil o fi vorbit cu el. Dacă e un răspuns final, să îl dea când vor ei. Numai să nu îl dea prea târziu", a spus Becali despre interesul lui Orlando City pentru Florinel Coman. 

Totuşi, patronul FCSB a lăsat de înţeles că echipa din MLS nu este singura care a făcut o ofertă clară pentru fostul internaţional sub 21 de ani: "O să vedeţi, nu vreau să mai spun", a fost răspunsul lui Becali când a fost întrebat dacă mai există şi alte oferte pentru Coman. 

În vârstă de 21 de ani, Florinel Coman joacă din 2017 la FCSB, atunci când a fost transferat de la Viitorul Constanţa pentru 3 milioane de euro. În această perioadă, Coman a marcat 30 de goluri şi a oferit 26 de assist-uri în 103 meciuri pentru FCSB. 

6.000.000 de euro este cota lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com

Florinel Coman la Orlando City. Ioan Becali a vorbit despre transfer

"Oferta pe care au făcut-o atunci a fost pe 3 ani şi jumătate, cu 9 milioane de dolari, plătibili în 3 ani. Gigi le-a trimis acum de 10 milioane plus nişte procente, 40%, mai departe vom vedea.  Nu ştiu cât de interesaţi sunt, au vorbit oamenii mei de la firmă cu şeful scouterilor şi era cam rece, nu era atât de entuziasmat aşa cum era când a venit în ţară.

 

Cu jucătorul nu e o problemă, cu 100.000 de euro în sus sau în jos, nu e problemă, ne vom aranja, mai ales că acel contract e pe 3 ani şi jumătate, e exact ce-i trebuie şi lui, timp, să facă un pas spre altă echipă mult mai bună" , a declarat Ioan Becali la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbtransfer comangigi becali 

viewscnt
Articole similare