Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nu doar la fotbal sunt probleme. Ce se întâmplă cu titlul de campioană la handbal şi care este situaţia financiară de la Dinamo

EXCLUSIV | Nu doar la fotbal sunt probleme. Ce se întâmplă cu titlul de campioană la handbal şi care este situaţia financiară de la Dinamo

Handbal

Comentarii

Nu doar Liga 1 a fost afectată de pandemia de coronavirus, ci şi campionatele interne de handbal. Momentan nu s-a decis cum va fi desemnată campioana Ligii Naţionale la handbal masculin, dar un dinamovist are soluţia.

Răzvan Gavriloaia, component al lotului lui Dinamo, echipă care este lider al Ligii Naţionale, cu cinci puncte peste Potaissa Turda şi cu un meci mai puţin jucat, este de părere că titlul ar trebui acordat în momentul în care se va termina sezonul regulat: "În opinia mea, scenariul cel mai plauzibil este să mai jucăm acele 3-4 etape care sunt în sezonul regulat şi să tragem linie până la sezonul regulat pentru că ne e teamă să ne antrebăm şi să jucăm şi un eventual play-off care s-ar suprapune cu vacanţa şi ar interfera  inclusiv pregătirea pentru sezonul viitor".

Înainte ca toate competiţiile sporitve să fie suspendate, Dinamo pregătea înfruntarea cu Paris Saint-Germain din Liga Campionilor. Acum, în schimb, clubul poate avea probleme financiare, depinde de cât de mult va dura aceasta pauză. Momentan, jucătorii campioanei României sunt plătiţi în continuare, dar Gavriloaia îşi face griji: "Nu putem ştii niciodată cât de mult poate dura criza asta. Suntem panicaţi, noi, sportivii, suntem panicaţi în ceea ce priveşte partea financiară, pentru că familiile sunt susţinute din munca noastră, din salariile noastre şi e dificil când ai şi rate, ai şi copii de întreţinut, să stai prea mult cu un eventual şomaj tehnic.

Deocamdată la noi, la Dinamo, lucrurile sunt în regulă, nu ni s-a trasmis nimic de genul ăsta. Conducerea face toate eforturile să ajungă la un scenariu cât mai pozitiv pentru sănătatea noastră financiară, dar e normal să fim şi noi înţelegători, să ne aşteptăm la restricţii, din punctul ăsta de vedere. Acum nu ştim ce vor însemna pe termen lung, cum ne vor afecta, fiecare dintre noi pe partea asta este mai îngrijorat decât pe partea sportivă, unde acolo e simplu, cobori în sală sau pe teren, îţi faci treaba şi te duci acasă".

Afla mai multe despre: razvan gavriloaiadinamohandbal 

viewscnt
Articole similare