Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nu e glumă! Dennis Man a fost comparat cu Cristiano Ronaldo: „Este un jucător săgeată. Face ce poate să facă şi el”

EXCLUSIV | Nu e glumă! Dennis Man a fost comparat cu Cristiano Ronaldo: „Este un jucător săgeată. Face ce poate să facă şi el”

FCSB

Comentarii

Dennis Man (22 de ani) este în cea mai bună formă a carierei. Atacantul lui FCSB este golgheterul la zi al campionatului şi a revenit la echipa naţională de seniori. Următorul pas ar putea fi un transfer la o echipă importantă din străinătate.

Dennis Man e comparat cu Cristiano Ronaldo: „Este un jucător săgeată. Face ce poate să facă şi el”

Dennis Man este unul dintre puţinii fotbalişti care reuşesc să scape de ochiul critic al lui Cornel Dinu. Ba mai mult, expertul Telekom Sport îl laudă pe cel mai bun marcator din actualul sezon de Liga (9 goluri, la egalitate cu Florin Tănase).

Dinu vede mai multe similitudini între Dennis Man şi cvintuplul Balon de Aur, Cristiano Ronaldo. Deşi înainte de transferul în tricoul roş-albastru evolua la UTA Arad mai mult ca al doilea vârf. la FCSB, Man s-a consacrat ca o veritabilă extremă dreapta.

Acest lucru i-a amintit lui Cornel Dinu de Cristiano Ronaldo, cel care evoluea pe acelaşi post la Sporting Lisabona şi în primii săi ani de glorie la Manchester United. Între timp, lusitanul a devenit o adevărată maşinărie de goluri. CR7 a marcat 644 de goluri în carieră, dintre care 130 au fost înscrise doar în Liga Campionilor, acolo unde este golgheterul all-time al competiţiei.

„Man care este un jucător, o săgeată, care, părerea mea,  se caută la ora actuală în fotbalul mondial şi trebuie avut grijă de el şi pus în valoare şi aruncat în lupte mai ales acum când poate. Aduceţi-vă aminte când avea 17 ani, îmi aduc aminte, la Sporting Lisabona, când era Boloni antrenor, Cristiano Ronaldo juca atacant lateral dreapta. Acum joacă pe tot frontul de atac, ceea ce ar putea să facă şi Man.

Dar cu serviciul, cu ceea ce înseamnă verticalizări, cu pase în profunzime, care vin din calitatea mijlocaşilor, că degeaba duc săgeata în vârful atacului meu dacă nu am coarda de la arc care să îi arunce mingea şi asta înseamnă mijlocaşii”, a declarat Cornel Dinu la în emisiunea Minutul 91 de la Telekom Sport.

  • Dennis Man mai are contract cu FCSB până în vara anului 2024
  • site-ul transfermarkt.com îi oferă atacantului roş-albaştrilor o cotă de piaţă de 5 milioane de euro
  • 137 de meciuri şi 44 de goluri are Man în cei patru ani petrecuţi până acum la FCSB

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare