Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | O nouă forţă în Liga 1? Una dintre echipele din play-off scapă de problemele financiare şi la anul vizează titlul!

EXCLUSIV | O nouă forţă în Liga 1? Una dintre echipele din play-off scapă de problemele financiare şi la anul vizează titlul!

CSM Poli Iași

Comentarii

Telekom Sport a aflat că actuala conducere a lui Poli Iaşi este în discuţii avansate cu un investitor român, care ar putea scoate echipa din problemele financiare!

După discuţii şi negocieri începute în luna martie, se pare că există un consens între un investitor, clubul de fotbal şi Primăria Municipiului, fiind agreat modelul de finanţare pe care îl utilizează şi U Craiova. Astfel, în zilele următoare afacerea se va concretiza printr‐un contract de asociere cu investitorul care va pune la dispoziţia clubului resurse financiare, un pachet de sponsori importanţi  plus o echipă de management din care se pare că face parte şi un nume sonor al Generaţiei de Aur, fiind bugetate achiziţii importante de jucători. La toate acestea se vor adăuga şi banii din drepturi TV 2018

În acelaşi timp va fi păstrată şi cea mai mare parte din actuala conducere a clubului, inclusiv banca tehnică. La acest moment se pare că întreaga afacere aşteaptă acordul Primăriei Iaşi, care are şansa să rezolve problemele echipei. Cu toate că FCM Politehnica Iaşi înregistrează cele mai bune rezultate din istoria clubului, ocupând poziţia a şasea din playoff‐ul Ligii I de fotbal, echipa se confruntă cu mari  probleme financiare după ce municipalitatea din Iaşi a stopat finanţarea clubului, încă de anul trecut. Dacă afacerea se va concretiza, clubul ieşean are şansa ca în sezonul viitor să spere la titlu, punând  probleme serioase rivalelor din Liga I.  

Afla mai multe despre: csm iasiliga 1fotbalpoli iasigeneratia de aur 

viewscnt
Articole similare