Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | O nouă lovitură pentru CFR Cluj! Campionii au pierdut un titular într-un moment dificil al sezonului

EXCLUSIV | O nouă lovitură pentru CFR Cluj! Campionii au pierdut un titular într-un moment dificil al sezonului

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut un titular, într-o perioadă în care campioana României are de disputat meciuri la foc continuu. Fundaşul Ivica Zunic (32 de ani) a fost testat pozitiv cu COVID-19 şi va lipsi pentru o perioadă.

LIVE VIDEO CFR Cluj - CSKA Sofia, pe Telekom Sport 1

Continuă problemele de lot la CFR Cluj. Înainte de a pleca, Dan Petrescu a recunoscut că se temea de momentul în care alte cazuri de COVID-19 vor apărea la echipă, ceea ce ar fi dus la şi mai puţine opţiuni pentru formula de start. 

Conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, Ivica Zunic a fost depistat pozitiv cu COVID-19 şi va absenta cel puţin două săptămâni din lotul campioanei României. 

Pentru CFR Cluj, pierderea lui Zunic se va resimţi în Liga 1, unde apărătorul central era titular. Croatul nu a mai putut fi trecut pe lista UEFA şi nu are drept de joc în grupele Europa League. 

În acest moment, CFR Cluj se poate baza pe doar un singur fundaş central de meserie, pe Andrei Burcă. Vinicius, Ben Youssef şi Cestor sunt indisponibili. 

Zunic a fost considerat de antrenori cel mai bun fundaş central din prima ligă din Ucraina, în perioadele petrecute la Volyn Lutsk (2014-2016) şi Chornomorets Odessa (2017-2018). 

De asemenea, fotbalistul lui CFR Cluj a fost declarat fundaşul anului în Azerbaidjan, după ce a jucat cu Qabala în Europa League. De-a lungul carierei, Zunic a mai jucat pentru cluburi din Austria, GKS Tychy, FK Orenburg şi FK Atyrau. 

Afla mai multe despre: cfr clujivica zuniccfr cluj tska sofia 

viewscnt
Articole similare