Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | O nouă replică pentru Billel Omrani după ce Dan Petrescu i-a sugerat să plece de la CFR Cluj: "E superficial, nu se potriveşte cu stilul de joc"

EXCLUSIV | O nouă replică pentru Billel Omrani după ce Dan Petrescu i-a sugerat să plece de la CFR Cluj: "E superficial, nu se potriveşte cu stilul de joc"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele de la FC Voluntari, Ioan Andone, a explicat decăderea atacantului de la CFR Cluj, Billel Omrani, care a fost criticat şi de antrenorul Dan Petrescu.

Ce se întâmplă cu Billel Omrani la CFR Cluj: "Eu spun că e o problemă extrasportivă"

Billel Omrani are un sezon dezastruos. Atacantul francez a avut şansa de a prinde un transfer în Anglia în iarna trecută, iar după acel moment a ieşit din formă. În acest sezon nu a marcat, deşi a fost introdus de opt ori pe teren, iar prestaţiile i-au adus şi critici din partea lui Dan Petrescu. 

Înaintea partidei AS Roma - CFR Cluj, din grupele Europa League, la care Omrani nici măcar nu a prins lotul, Ioan Andone a explicat ce se întâmplă cu golgheterul din sezonul trecut: 

"E un tip superficial şi nu prea se potriveşte cu stilul ăsta al CFR-ului. Eu cred că n-au fost ofertele de acum un an, de 3 milioane de euro. Eu cred că-l transferau atunci. Nu e în formă, nu se pregăteşte 100%, de asta cred că şi jucătorii pun presiune <<Nu ne lua la mişto. Aleargă şi tu. Pune piciorul. Nu eşti vedetă>>. Îţi reproşează. Nu se adaptează la stilul ăsta. Eu spun că e o problemă extrasportivă", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.  

"El n-a adus tot anul plusul pe care îl aşteptăm. Ştiam acest lucru, cred că a venit timpul să găsească altceva pentru că aici parcă nu-şi mai găseşte ritmul", a spus antrenorul lui CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare