Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Oferta bombă primită de Adi Ilie de la un club cu buget de 170 de milioane de euro. Ce post i-a fost propus

EXCLUSIV | Oferta bombă primită de Adi Ilie de la un club cu buget de 170 de milioane de euro. Ce post i-a fost propus

Top Interviuri

Comentarii

Adrian Ilie, fostul manager sportiv al FCSB-ului, susţine că a primit o propunere să intre în conducerea lui Zenit Sankt Petersburg, însă negocierile nu s-au încheiat cu succes. Ruşii au făcut oferta imediat după ce a plecat de la FCSB, în vara lui 2008.

În vara lui 2007, Adrian Ilie a acceptat oferta lui Gigi Becali a prelua postul de manager sportiv. Fostul mare atacant al Valenciei a făcut atunci câteva mutări interesante, printre care Habib Habibou, Andres Mendoza, Pepe Moreno şi Dayro Moreno.

Însă, după numai un an, Adrian Ilie a ales să plece din conducerea FCSB-ului. Totuşi, scurta sa activitate de manager sportiv a atras atenţia unor cluburi din străinătate. Invitat la Top Interviuri, Adrian Ilie a dezvăluit că Zenit i-a propus să intre în conducerea clubului:

”Am avut oferte acum foarte mulţi ani, după ce am lucrat la Steaua, de afară. În conducere. Am avut ceva să lucrez pentru Zenit, dar nu s-a concretizat”, a dezvăluit Adrian Ilie la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

viewscnt
Articole similare