Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Oferta tentantă primită de Cosmin Contra, despre care nu s-a ştiut nimic până acum. Clubul care i-a propus un salariu consistent

EXCLUSIV | Oferta tentantă primită de Cosmin Contra, despre care nu s-a ştiut nimic până acum. Clubul care i-a propus un salariu consistent
Comentarii

Cosmin Contra a primit o ofertă tentantă de la Guangzhou R&F, când încă era selecţioner, dar a refuzat-o atunci deoarece avea şanse de calificare la EURO 2020. Contra este decis să antreneze o echipă din Spania sau dintr-un campionat puternic.

Cosmin Contra a fost ofertat în urmă cu un an de Guangzhou R&F, echipă la care a mai lucrat în 2015 şi unde a lăsat o impresie foarte bună. Chinezii i-au propus un salariu consistent, însă fostul mare fundaş dreapta a refuzat. Motivul? Cosmin Contra se afla atunci pe banca echipei naţionale şi avea şanse reale să califice echipa la EURO prin preliminarii, deoarece era la începutul campaniei.

Dacă ar fi reuşit, cotă lui Cosmin Contra ar fi fost mult mai bună. Drept urmare, din informaţiile Telekom Sport, Cosmin Contra a ales să refuze oferta făcută de Guangzhou R&F, chiar dacă salariul era foarte atractiv.

Contra a primit mai multe oferte, dar şi-ar dori să antreneze în Spania

Liber de contract după ce s-a despărţit în noiembrie 2019 de naţionala României, Cosmin Contra a fost în discuţii cu mai multe echipe din străinătate. Însă mare dorinţă a fostului selecţioner este să-şi continue cariera în Spania, după cum a recunoscut pentru Telekom Sport:

”Au fost multe discuţii în ultimele două luni, dar, sincer, am vrut să aştept să văd dacă am posibilitatea să antrenez aici, în Spania, ori la o echipă din Segunda Division care vrea să promoveze ori la o echipă de Primera Division, pentru că au fost multe echipe care au schimbat antrenori. Am fost la foarte multe echipe în cărţi, am avut şi discuţii dar au fost aleşi alţi antrenori, pe diferite criterii. Atunci nu e foarte uşor să intri aici, în Spania, să antrenezi, dar cred că pe viitor voi avea şansa asta să demonstrez ceea ce pot”, a declarat Cosmin Contra, într-un interviu pentru Telekom Sport.



De altfel, Cosmin Contra a antrenat deja în Spania. Cea mai importantă a avut-o la Getafe, unde s-a descurcat foarte bine. Însă a ales atunci să-şi ajute clubul şi a fost de acord cu oferta de la Guangzhou R&F. În urma acestei mutări, Getafe a primit compensaţii de cinci milioane de euro, într-o perioadă în care nu o ducea foarte bine din punct de vedere financiar.

 

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare