Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ofertele refuzate de Răzvan Marin pentru a merge la Ajax: "Partea financiară era mult mai atractivă"

EXCLUSIV | Ofertele refuzate de Răzvan Marin pentru a merge la Ajax: "Partea financiară era mult mai atractivă"

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul Răzvan Marin a refuzat mai multe oferte pentru a semna cu Ajax Amsterdam, club care a anunţat joi transferul internaţionalului român de la Standard Liege, dezvăluie tatăl fotbalistului.

"Este un club care pune foarte mult accent pe tinerii jucători. Acesta a fost şi aspectul care ne-a făcut să luăm această decizie. Au fost discuţii şi cu alte echipe din alte campionate şi partea financiară era mult mai atractivă", a mărturisit Petre Marin, la Telekom Sport.

Petre Marin a subliniat faptul că nu îi plac comparaţiile dintre Răzvan Marin şi Frenkie de Jong, mijlocaş care va face pasul de la Ajax la Barcelona, în vară, pentru 75 de milioane de euro.

"Mă simt mândru, împlinit, sacrificiile pe care el le-a făcut de-a lungul carierei sunt răsplătite. Este pasul pe care noi îl vedeam în dezvoltarea şi cariera lui Răzvan.

El este foarte mulţumit, cei de la Standard la fel, Ajax la fel. A fost luat pentru că este Răzvan Marin, un jucător în care ei au mare încredere, nu să înlocuiască pe nimeni. Fiecare om este diferit, calităţile, caracterul lui. De asta nu sunt de acord cu aceste comparaţii. Ce pot să vă spun este faptul că antrenorul şi l-a dorit foarte mult", a mai spus Petre Marin.

Clubul Ajax Amsterdam a anunţat, joi, pe site-ul oficial, transferul mijlocaşului Răzvan Marin (22 de ani) de la Standard Liege. Internaţionalul român a semnat pe cinci ani cu gruparea olandeză.

"Lăncierii" plătesc 12,5 milioane de euro pentru transferul românului, cu 500.000 de euro mai mult decât s-a vehiculat. Din suma totală, un procent de 20 la sută va merge la Viitorul, clubul care l-a format pe Răzvan Marin şi apoi l-a vândut la Standard Liege, în ianuarie 2017, pentru 2,4 milioane de euro.

"Ajax a ajuns la un acord cu Răzvan Marin şi Standard Liege pentru transferul românului la Amsterdam. Mijlocaşul ofensiv de picior drept a semnat un contract valabil cinci ani, începând cu 1 iulie 2019. Ajax plăteşte 12,5 milioane de euro pentru transferul internaţionalului român", se precizează în comunicat.

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare