Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Oli ar trebui să aibă ofertă de la Inter Milano”. Mihai Stoica, despre cum ar fi putut Oli să dea lovitura

EXCLUSIV | ”Oli ar trebui să aibă ofertă de la Inter Milano”. Mihai Stoica, despre cum ar fi putut Oli să dea lovitura

Stranieri

Comentarii

Mihai Stoica spune că Olăroiu ar fi trebuit să primească o ofertă de o antrena pe Inter Milano, una dintre marile echipe ale Europei.

Cosmin Olăroiu este unul dintre cei mai valoroşi antrenori români, care se bucură de o cotă excelentă datorită rezultatelor pe care le-a avut în carieră.

Totuşi, Cosmin Olăroiu nu a antrenat niciodată în fotblul din Occident. Mihai Stoica spune însă că antrenorul în vârstă de 52 de ani ar fi trebuit să primească o ofertă de la Inter Milano.

Mihai Stoica: ”În mod normal, Olăroiu ar fi trebuit să aibă ofertă de la Inter”

Cosmin Olăroiu şi-a început devreme cariera de antrenor, la doar 31 de ani, în anul 2000, la FC Naţional. Fostul fundaş a crescut constant şi a devenit în scurt timp unul dintre cei mai valoroşi antrenori români.

Olăroiu este singurul antrenor care a reuşit să ducă o echipă din Liga 1 până în semifinalele Cupei UEFA, în 2006, pe FCSB, care a fost eliminată de Middlesbrough.

Ulterior, Cosmin Olăroiu a plecat la Al Hilal şi de acolo a început aventura sa în străinătate, unde şi-a întărit tot mai mult reputaţia. Însă el nu a reuşit până acum să antreneze vreo echipă din Europa de Vest.

Mihai Stoica spune că Olăroiu ar fi trebuit să primească o ofertă de la Inter Milano, echipă aflată în proprietatea grupului Suning, care a deţinut-o şi pe Jiangsu Suning, din China.

”Oli, în mod normal, ar trebui să aibă oferte de la Inter, a câştigat campionatul cu Suning, echipa patronului de la Inter. Vorbeşte italiană la perfecţie, de ce să nu încerci cu el?”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

Cosmin Olăroiu a fost antrenor la Jiangsu Suning din martie 2018 până în februarie 2021. Aici a reuşit una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului chinez.

Olăroiu a răsturnat toate calculele şi a reuşit să iasă campion cu Jiangsu Suning, pentru prima dată în istoria clubului.

În ciuda acestor rezultate, grupul Suning, care este acţionar majoritar şi la Inter, a decis să o bage pe Jiangsu în faliment şi Cosmin Olăroiu a fost astfel nevoit să plece în februarie 2021.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare