Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Paul Anton şi aventura sa în gerul din Rusia: ”Am avut un meci suspendat din cauza frigului!” Ce temperatură era afară

EXCLUSIV | Paul Anton şi aventura sa în gerul din Rusia: ”Am avut un meci suspendat din cauza frigului!” Ce temperatură era afară

Stranieri

Comentarii

Paul Anton se felicită că a ales să se transfere în Rusia, campionat în care a ajuns în ianuarie 2018. Internaţionalul român spune că astfel a reuşit să rămână în vederile selecţionerului.

La începutul anului 2018, Dinamo a decis să-l vândă pe Paul Anton la Anji, echipă care a atunci ocupa penultima poziţie. Până la urmă, în vară, Anton a plecat la Samara, unde joacă şi în prezent. Mijlocaşul de 27 de ani spune că Rusia este un campionat care i se potriveşte şi care l-a ajutat să păstreze legătura cu echipa naţională:

”Am reuşit să mă transfer în Rusia, acolo am avut evoluţii foarte bune, am reuşit să prind şi echipa naţională, unde la fel am avut evoluţii bune. Pentru mine cea mai mare realizare vorbind strict profesional, a fost faptul că am debutat la echipa naţională şi că am reuşit să joc pentru echipa naţională. Indiferent unde voi juca, echipa naţională este sfântă şi este cel mai măreţ lucru la care poate aspira un fotbalist”, a declarat Paul Anton pentru Telekom Sport.

Fostul mijlocaş al lui Dinamo a povestit şi cum stă treaba cu frigul din Rusia: ”(n.r. Mergi şi o tărie în Rusia?) Cred că da, ţinând cont că e frig (râde). Nu! Este un nivel foarte profesionist, nu se mai folosesc chestii de genul, însă în această perioadă este foarte frig, nici nu se joacă. Noi abia în martie o să reluăm campionatul, până atunci vom fi în pregătire.

Noi, Samara, chiar am avut un meci suspendat datorită frigului, trebuia să jucăm, însă au fost -23 de grade, iar federaţia nu permite. Limita este de -15. La -15 se dă drumul la joc. Mai jos de -15 nu se acceptă. Erau condiţii inumane”, a mai spus Anton.

Afla mai multe despre: paul antonrusiaromaniaechipa nationalasamara 

viewscnt
Articole similare