Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | "Pentru că am putut să-l văd pe Becali trist, vă dau 2.000 de euro". Poveste savuroasă cu Sânmărtean şi Marius Niculae

EXCLUSIV | "Pentru că am putut să-l văd pe Becali trist, vă dau 2.000 de euro". Poveste savuroasă cu Sânmărtean şi Marius Niculae

Top Interviuri

Fostul portar Dani Coman, în prezent preşedinte al clubului Astra Giurgiu, a rememorat la Telekom Sport o întâmplare din perioada în care apăra la FC Vaslui, cu finanţatorul clubului, Adrian Porumboiu, în rol principal.

"Eu am avut o relaţie bună vreo jumătate de an cu domnul Porumboiu. Te certai cu dumnealui azi, iar a doua zi te întâlneai cu el şi nu avea pic de ură pe tine, indiferent de cuvintele pe care i le spuneai. Iar eu, mă cunoaşte toată lumea, când am ceva de spus, spun, indiferent pe cine am în faţă.

Îmi amintesc de un meci cu Steaua, ţin minte că a venit la începutului meciului, mi-a promis o sumă, după care, la pauză, ne conducea Steaua cu 1-0. A intrat în vestiar la pauză şi a început să ţipe: «Bă, nu jucaţi nimic, sunteţi slabi, vă dau o gramadă de bani». Şi i-a zis Sânmărtean atunci: «Hai, bre, nea Adi, că îi batem». «Ce să îi bateţi, bă, că nu jucaţi nimic!» A ieşit din vestiar şi a zis: «Dacă îi bateţi, vă dublez prima». A ieşit din vestiar, am stat noi puţin de vorbă  că eram jucători cu experienţă, eu, Marius Niculae, Sânmărtean  şi am zis: «Trebuie să îi batem. Nu pentru bani, nu pentru primă, ci pentru mândria noastră. Pentru faptul că nu putem să îi vedem bucurându-se după meci». Am intrat în teren în repriza a doua şi i-am bătut cu 2-1. A dat Briliantul (n.r. - Sânmărtean) gol, pasă de gol, s-a distrat. A venit domnul Porumboiu şi a zis: «Băi, băieţi, pentru că m-aţi făcut fericit, pentru că am putut să mă bucur să îl văd pe Gigi Becali trist, vă dublez prima şi vă mai dau 2.000 de euro în plus». A doua zi a venit şi ne-a dat banii", şi-a reamintit fostul portar Dani Coman, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

Vezi aici întreg interviul cu Dani Coman 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta