Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Practica e mai veche! Omul care a câştigat trei titluri cu FCSB se destăinuie: ”Gigi Becali se consulta şi înainte cu antrenorii, dar lucrurile nu ajungeau în presă”

EXCLUSIV Practica e mai veche! Omul care a câştigat trei titluri cu FCSB se destăinuie: ”Gigi Becali se consulta şi înainte cu antrenorii, dar lucrurile nu ajungeau în presă”

FCSB

Comentarii

Andrei Prepeliţă, fost campion al României cu FCSB avertizează asupra situaţiei actuale de la vicecampioana României.

Andrei Prepeliţă a semnat cu FC Argeş, dar gândul îi zboară tot spre fosta sa echipă, FCSB. Campion al României de trei ori cu echipa lui Gigi Becali, Prepeliţă avertizează asupra situaţiei actuale de la fosta sa formaţie.

”Nu exista aşa ceva, să fii pe ultimul loc. Nici nu puteam să mă gândesc la lucrul ăsta. Sunt deciziile lor, strategia lor. Rămân alături de ei, pentru că am jucat acolo, am câştigat trei titluri şi am făcut performanţă. Trebuie să îşi revină şi să facă lucrurile aşa cum trebuie, pentru că este o tragedie să fii şi pe locul doi. Aşa trăiam. În patru ani am pierdut un singur campionat. Lumea ne-a taxat foarte rău” a spus Prepeliţă pentru Telekom Sport.

Care sunt diferenţele dintre ceea ce se întâmplă acum la FCSB şi situaţia din perioada în care Prepeliţă a cucerit de trei ori titlul de campion al României? ”În perioada mea a fost echilibrul mai mare şi lucrurile acestea, chiar dacă se consulta cu antrenorii, nu apăreau în presă şi nu se ajunsese atât de departe. Au jucători de valoare, dar obiectivul lor, în primul rând, trebuie să intre în play-off. Apoi, se înjumătăţesc punctele şi se pot gândi la orice. Cu o strategie bună pot ataca titlu” a declarat Prepeliţă pentru Telekom Sport

Afla mai multe despre: fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare