Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Previziuni sumbre pentru Dinamo de la Răducioiu: ”Cred că se apropie ameninţător de liga a patra. Îmi pare rău că o spun”

EXCLUSIV | Previziuni sumbre pentru Dinamo de la Răducioiu: ”Cred că se apropie ameninţător de liga a patra. Îmi pare rău că o spun”

Fotbal

Comentarii

Într-un interviu dat exclusiv pentru Telekom Sport, fostul component al generaţiei de aur a făcut câteva previziuni sumbre despre Dinamo

Întrebat ce părere are despre viitorul lui Dinamo, fostul atacant al generaţiei de aur cu care România a participat aproape an de an la turneele finale de Campionat Mondial sau European, Florin Răducioiu, a dat un pronostic trist: ”E bine ca suporterii să fie fair-play, când vorbim de fair-play în ziua de azi, înţeleg supărarea, dar totul se poate rezolva prin dialog, prin lucruri civilizate. Nu e frumos pentru suporteri să te cerţi cu actuala conducere. Cred că se apropie ameninţător de liga a patra. Îmi pare rău că o spun, dar simt că se va întâmpla aşa ceva.

De menţionat faptul că Dinamo trece prin cea mai neagră perioadă la nivel de echipă de fotbal. Etapa recent încheiată, Dinamo a reuşit să scape de ultimul loc pe are îl ocupa iar acum este pe 14 cu 9 puncte. Situaţia la club este una foarte tensionată, mai mulţi jucători neplătiţi au discutat cu impresarii de care aparţin pentru a li se desface contractele şi pentru a deveni jucători liberi.

Sezonul trecut, Dinamo a scăpat de retrogradare datorită sistemului competiţional din Liga 1 care a fost modificat tracându-se de la un număr de 14 echipe la unul de 16 echipe şi astfel Dinamo a fost una din cele două formaţii care a beneficiat de această modificare de ultim moment.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: dinamoraducioiu 

viewscnt
Articole similare