Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima apariţie a lui Lupescu după ce şi-a anunţat candidatura! Mesajul special pentru Hagi: "Gică, nu e bine!"

EXCLUSIV | Prima apariţie a lui Lupescu după ce şi-a anunţat candidatura! Mesajul special pentru Hagi: "Gică, nu e bine!"

FRF

Comentarii

Gică Hagi a anunţat, cu ceva vreme în urmă, că intenţionează să părăseacă România, nemulţumit fiind de cum merg lucrurile în fotbalul românesc. Ionuţ Lupescu, care va candida pentru funcţia de preşedinte al FRF, a declarat în cadrul emisiunii Sport Report că a purtat o discuţie cu ”Regele” şi sper să-l facă să se răzgândească.

”Am vorbit acum câteva zile cu Gică (n.r. Hagi) şi cu Gică Popescu şi cu alţi colegi de-ai mei de atunci şi zic 'Gică, tu pleci şi eu vreau să vin în ţară. Nu prea e bine'.

Eu îl înţeleg. El a investit foarte mult, clar. Nu numai financiar, dar multă pasiune şi sunt sigur că în fiecare an are oferte să plece afară, dar eu cred că ar fi păcat pentru fotbalul românesc. El a plecat pe un drum care ar trebui urmat şi de alţii. De aia am şi venit în ţară, pentru că eu cred în proiectul lui, cred că se poate face şi la alte cluburi şi la alte nivele”, a declarat Ionuţ Lupescu la Telekom Sport.

VIDEO - Aici ai întreaga emisiune Sport Report cu Ionuţ Lupescu

ASTĂZI, EXCLUSIV pe Telekom Sport

Afla mai multe despre: gica hagifrfalegeri frfionut lupescu,  

viewscnt
Articole similare