Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Anghel Iordănescu după lupta dusă împotriva coronavirusului: "Aoleu! Ştiu prin ce am trecut. E greu să fii ce ai fost"

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Anghel Iordănescu după lupta dusă împotriva coronavirusului: "Aoleu! Ştiu prin ce am trecut. E greu să fii ce ai fost"

Fotbal

Comentarii

La finele lunii august, fostul selecţioner al României Anghel Iordănescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus şi a dus o luptă neplăcută cu boala. Într-un final, a învins-o, însă nu a fost deloc uşor, după cum chiar acesta a recunoscut.

Anghel Iordănescu înţelege perfect ce este în sufletele celor de la FCSB în această perioadă, în care tot mai mulţi jucători şi membrii ai staff-ului tehnic au fost depistaţi cu noul coronavirus. "Nea Puiu" a trecut prin acest calvar, împreună cu familia, şi chiar daca a învins virusul, recunoaşte că este o experienţă pe care nu poţi uita prea uşor.

"(Cea mai grea perioadă din istoria FCSB-ului?) Da, pare o perioadă extrem de grea şi asta datorită acestui virus şi datorită faptului că parcă a fost un făcut, dintr-o dată 13, 14 jucători să cadă mai ales la acest meci de Europa League. (E grea recuperarea după acest virus?) Aoleu! Nu mă mai întrebaţi, că ştiu prin ce am trecut. Eu sper şi le doresc tuturor să nu se îmbolnăvească în primul rând. Să aibă grijă de ei, să se ferească, să ţină cont de recomandările care se fac, pentru că e extrem de delicat să revii şi să fii ce ai fost", a declarat fostul selecţioner, pentru Telekom Sport.

Sâmbăta viitoare, pe 3 octombrie, are loc primul derby FCSB - Dinamo al anului, pe Arena Naţională, un duel cu multe semne de întrebare, mai ales în contextul pandemic care a copleşti gruparea patronată de Gigi Becali.

"Din păcate, FCSB a trecut şi trece printr-o perioadă extrem de delicată, ştim cu toţii ce înseamnă acest virus. Din păcate, a pierdut şi o calificare extrem de importantă pentru club, pentru echipă, pentru moralul jucătorilor. În ceea ce priveşte Dinamo, se vede mâna lui Cosmin Contra, se văd achiziţiile pe care le-a făcut. Ne aşteptăm la un joc important, în sensul că este derby-ul nostru care poate să producă fotbal", a completat Anghel Iordănescu.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare