Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Corbu după plecarea de la Dinamo. Se ia de Rednic şi le ţine pumnii colegilor, dar nu în play-off

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Corbu după plecarea de la Dinamo. Se ia de Rednic şi le ţine pumnii colegilor, dar nu în play-off

Fotbal intern

Comentarii

Laurenţiu Corbu a fost împrumutat de Dinamo la St. Mirren, până la finalul sezonului, unde va fi coleg cu Mihai Popescu. Ambii jucători au fost trecuţi pe lista neagră de Mircea Rednic şi au fost anunţaţi, încă de la finalul anului trecut, că nu vor mai continua în Ştefan cel Mare.

"Mă bucur că s-a rezolvat transferul meu la St. Mirenn şi că mă voi întâlni acolo cu Mihai Popescu. A fost o perioadă dificilă pentru mine, nu am jucat prea mult, cu toate că, statistic vorbind, cu mine în teren s-au încasat cele mai puţine goluri.

Randamentul meu a fost bun, dar dacă nu am intrat în vederile domnului Rednic nu pot face nimic. Mi-am dorit să joc pentru Dinamo şi să o fac cât mai bine, însă nu s-a putut. Planurile au fost altele. Sper ca în Scoţia să mă impun titular şi să rămân şi din vară.

Sunt condiţii excelente, iar în apărare vom colabora foarte bine eu şi Mihai Popescu. Le doresc succes colegilor de la Dinamo şi sper să obţină rezultate cât mai bune. Însă de o calificare în play-off nu se mai poate vorbi acum" , a declarat Laurenţiu Corbu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: laurentiu corbumihai popescust mirrendinamo 

viewscnt
Articole similare