Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Mihai Popescu după ce a plecat de la Dinamo: "E o surpriză şi pentru mine!"

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Mihai Popescu după ce a plecat de la Dinamo: "E o surpriză şi pentru mine!"
Comentarii

Fundaşul Mihai Popescu s-a declarat, la rândul său, surprins de faptul că gruparea scoţiană St. Mirren a ales să îl împrumute de la Dinamo, dar a precizat că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare nu este un capitol încheiat pentru el.

"A fost o surpriză şi pentru mine acest împrumut! Va fi prima mea aventură în străinătate şi sper să joc cât mai bine. Îmi pare rău că las Dinamo în situaţia actuală, însă sper că echipa va urca mult mai sus în clasament. Sper ca acest împrumut să mă ajute în ceea ce priveşte experienţa şi să mă întorc la Dinamo şi să câştig trofee în tricoul alb-roşu", a declarat Mihai Popescu, pentru Telekom Sport.

Noua echipă a lui Mihai Popescu se află, după 21 de etape, pe locul al 11-lea din 12 în Premiership, la două puncte avans de ultima clasată, Dundee FC. În Scoţia, Mihai Popescu va da peste echipa antrenată de Steven Gerard, Glasgow Rangers, care este a doua clasată, la egalitate cu liderul Celtic, care are un meci mai puţin disputat.

Mihai Popescu şi-a început cariera la Dinamo şi a mai fost împrumutat până acum la Dunărea Călăraşi, ACS Berceni şi FC Voluntari. La echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, fundaşul central a adunat 40 de meciuri şi a reuşit să înscrie de patru ori şi să dea un assist.

trofeu a câştigat Popescu până acum: Supercupa României cu Voluntari, în 2017

1993 este anul naşterii lui Mihai Popescu

500.000 de euro este cota lui Mihai Popescu, potrivit Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: popescudinamost mirren 

viewscnt
Articole similare