Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Mrzljak după transferul la Dinamo: "Îmi este greu să plec din România" Ce l-a atras spre Bucureşti :)

EXCLUSIV | Prima reacţie a lui Mrzljak după transferul la Dinamo: "Îmi este greu să plec din România" Ce l-a atras spre Bucureşti :)

Dinamo București

Comentarii

Croatul va deveni al 10-lea transfer al câinilor în această vară. Mijlocaşul a mai evoluat în România pentru Pandurii şi Astra.

Mrzljak a mai fost oferat în trecut de roş-albi. 
 
"Acum 2 ani, înainte să vin la Astra, nu am fost de acord cu oferta financiară de la Dinamo şi am luat decizia să nu plec acolo. E un club mare. Mi-e greu să plec din România. E frumos. Şi Bucureştiul e oraş frumos. Mentalitatea e mai relaxată, lumea e mai deschisă, mai frumos. Mâncarea e OK, şi fetele la fel" a glumit noul fotbalist din Ştefan cel Mare. 
 
Înainte să ajungă în România, Mrzljak jucase în ţara natală la Lokomotiva Zagreb.  
 
"România mi-a dat o şansă în fotbal.  Şi eu sunt foarte fericit cu asta şi nu am fost în situaţie bună cu cariera mea înainte să vin aici şi pot să spun că România m-a pus pe picioare. Am multe momente, chiar foarte multe în care mă sit român. Şi eu sunt străin, dar am învăţat limba română, se schimbă mulţi jucători străini în România, vin, pleacă, nimeni nu stă aşa mult. Şi după un timp eu sunt mai mult cu românii decât cu străinii şi când vine un străin şi eu mă uit la el ca la un străin care a venit, dar după îmi vine în cap că şi eu sunt ca el. Dar stau mai mult cu românii" declară fotbalistul de 26 de ani. 
 

Afla mai multe despre: mrzljakdinamoastraneagoe 

viewscnt
Articole similare