Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV / Prima reacţie a lui Romario Pires după scandalul de la Mediaş: „Sunt de 9 ani în România şi nu mi s-a întâmplat aşa ceva!”. + Reacţia oficială a Chindiei

EXCLUSIV / Prima reacţie a lui Romario Pires după scandalul de la Mediaş: „Sunt de 9 ani în România şi nu mi s-a întâmplat aşa ceva!”. + Reacţia oficială a Chindiei

Superliga

Comentarii

Romario Pires, jucătorul echipei FC Hermannstadt şi Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei, s-au confruntat în direct la Telekom Sport după scandalul de la Mediaş.

Romario Pires (32 de ani), mijlocaşul celor de la Hermannstadt, susţine că a fost victima unui atac rasist din partea lui Andrei Piţian (25 de ani), mijlocaşul Chindiei, în timpul victoriei obţinute de târgovişteni, scor 2-0, în play-out-ul din Liga 1.

„Am discutat cu Andrei. Cred că se exagerează puţin. Acest Romario a încercat să provoace şi în alte meciuri. Cred eu că Andrei i-a răspuns după joc: „nu te mai baţi mă cu pumnii în piept?” Şi de aici să fie înjurat Andrei aşa e incredibil. În turul campionatului se bătea cu pumnii în piept încercând să îi provoace pe jucători. Piţian şi-a amintit de fază şi de asta i-a zis acum aşa. Dacă vă uitaţi la meci de la început vedeţi de atitudinea jucătorului de la Hermannstadt.

Nu l-a făcut maimuţă, i-a zis doar expresia aia. Romario a făcut asociere. Vreau să-l întreb dacă e de 9 ani în România cum îşi permite să înjure în halul acesta? După 9 ani îşi permite să înjure pe cine? Nu ţi-a zis maimuţoi, ai înţeles tu, ai făcut tu asocierea”, a declarat Marcel Ghergu,

Romario a intervenit în timpul emisiunii de la Telekom Sport şi a povestit cum s-au întâmplat lucrurile din punctul lui de vedere.
„Fix după meci eram pe teren, îi salutam pe băieţii de la Chindia. A coborăt acel băiat şi a imitat o gorilă spre mine. Eu sunt de 9 ani în România şi e prima dată când mi se întâmplă aşa ceva. Sunt foarte trist pentru ce s-a întâmplat. Am luat eu roşu şi eu nu pot să înţeleg asta. Eu ştiu ce înseamnă maimuţoi. Eu nu vreau să fac pe victima. Eu sunt pe teren şi pot să am orice reacţie dacă asta nu depăşeşte limita.

Te poţi bucura etc dar eu nu cred că am depăşit limita niciodată! Eu nu aveam de ce să îl înjur.. Din contră eu îi salutam pe băieţii de la Chindia, eu îi cunoscu pe mulţi de acolo. Nu aveam de ce să înjur pe un băiat aşa din senin..”, a declarat Romario Pires, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: romario piresandrei pitian 

viewscnt
Articole similare