Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie din tabăra CSM-ului, după wild card-ul primit pentru Liga Campionilor: "Suntem îndreptăţiţi să jucăm acolo"

EXCLUSIV | Prima reacţie din tabăra CSM-ului, după wild card-ul primit pentru Liga Campionilor: "Suntem îndreptăţiţi să jucăm acolo"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a fost acceptată în grupele Ligii Campionilor din sezonul următor, iar imediat după decizia luată de Comitetul Executiv, antrenorul echipei a vorbit pentru Telekom Sport despre planurile de viitor ale clubului.

"E o veste foarte bună, desigur, o aşteptam şi speram în ea de ceva timp. Cred că echipa şi-a câştigat dreptul pe deplin prin rezultatele pe care le-am avut în ultimele sezoane şi prin tot ceea ce înseamnă handbalul la CSM şi chiar în România, suntem îndreptăţiţi pentru acest upgrade pentru Liga Campionilor.

Tot ce vă pot spune despre jucătoarele care e posibil să vină la CSM sau care pleacă este că anunţurile se vor face oficial de către club, nu mai este mult timp până când lucrul acesta se va face. Fiecare sezon e tare şi cred că discuţia cu echipele care se întăresc este valabilă pentru fiecare sezon. O competiţie cât mai puternică internă nu cred că face altceva decât să ridice nivelul handbalului de la echipele de club până la echipa naţională. Cu cât suntem mai buni şi suntem în elită, cu atât mai bine" , a declarat Adrian Vasile pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adi vasilecsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare