Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Prima reacţie dinspre CFR Cluj după ce Cristiano Bergodi a anunţat că pleacă. Campioana recunoaşte că o avantajează schimbarea de la Universitatea Craiova

EXCLUSIV | Prima reacţie dinspre CFR Cluj după ce Cristiano Bergodi a anunţat că pleacă. Campioana recunoaşte că o avantajează schimbarea de la Universitatea Craiova

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, recunoaşte că plecarea lui Cristiano Bergodi ar putea însemna un avantaj pentru campioana României.

Reacţia lui CFR Cluj după ce Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia

În plină luptă pentru titlul Ligii 1, CFR Cluj şi Universitatea Craiova au probleme cu antrenorii. Dan Petrescu trece prin cea mai dificilă perioadă de la revenirea în Gruia şi a anunţat că pleacă după partida cu AS Roma, în timp ce Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia. 

Marius Bilaşco a analizat ce s-a schimbat la U Craiova cu Cristiano Bergodi pe banca tehnică: "Nu sunt adeptul schimbărilor de antrenori. Au nevoie de continuitate, de susţinere, încredere. Fiind vorba de o demisie, nu putem comenta, pentru că nu ştim ce există în spatele multor lucruri, pe care nu le putem vedea. Dacă e să analizez ce s-a întâmplat de când a venit la Craiova, trebuie să-i apreciem munca. Mi s-a părut cea mai bună echipă a Craiovei din ultima perioadă. Au legat victorii, în trecut nu se întâmpla asta. Echipa lui s-a bătut la campionat, lucru care nu s-a întâmplat în sezoanele trecute. 

Rezultatul a fost surprinzător, dar nu mă aşteptam ca U Craiova să piardă. E greu să comentezi din afară lucrurile din interior. Poate există o stare, o tensiune despre care nu se vorbeşte. Cred că deazmăgirea mare a fost acea ratare din Europa League. Europa cred că era marea lor miză", a declarat Marius Bilaşco în cadrul emisiunii "Sport Center". 

Înaintea etapei a zecea, U Craiova se afla pe primul loc în Liga 1, cu 24 de puncte, FCSB se afla pe locul secund, cu 21 de puncte, în timp ce CFR Cluj era pe locul trei, cu 18 puncte. 

Laurenţiu Reghecampf, la Universitatea Craiova?

Din informaţiile Telekom Sport, Laurenţiu Reghecampf e dorit la Universitatea Craiova, după ce a devenit liber de contract. 

"Mi-ar fi greu să comentez. Reghecampf a avut rezultate. E un antrenor care ştie despre ce e vorba, mai ales să conducă o echipă cu pretenţii din Europa. Oficial, nu am văzut nimic şi mi-e greu să cred că putem discuta despre un alt antrenor acum. Mi-a plăcut Papură. Cu el echipa a jucat", a mai spus oficialul lui CFR Cluj.  

Afla mai multe despre: cfr cluju craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare