Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul antrenor demis din Liga 1, la nici 24 de ore de la reluarea campionatului

EXCLUSIV | Primul antrenor demis din Liga 1, la nici 24 de ore de la reluarea campionatului

Superliga

Comentarii

Vasile Miriuţă a fost demis din funcţia de antrenor al echipei FC Hermannstadt, după remiza înregistrată de formaţia sibiană, sâmbătă seară, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

La nici două săptămâni de la preluarea grupării din Sibiu, Anamaria Prodan ia o decizie drastică. Din informaţiile obţinute pe surse de Telekom Sport, Miriuţă a fost demis de la Hermannstadt, după remiza de sâmbătă seară cu Sepsi, scor 1-1. Înfuriat la culme, tehnicianul în vârstă de 51 de ani nu a acceptat decizia clubului, declanşând un adevărat scandal la Sibiu.

De altfel, Miriuţă a recunoscut după partida de la Sfântu Gheorghe că viitorul său este incert. "Înainte de meci au venit băieţii la mine şi străinii şi românii şi mi-au zis <<we fight for you, mister>>. Când jucătorii sunt aproape de tine mă obligă să mă duc mai departe. Important e să salvăm echipa. Dacă şefii îşi vor dori să rămân, voi rămâne să salvez echipa", a declarat Miriuţă după meci. 

Vasile Miriuţă, OUT de la Hermannstadt după doar şase luni

Vasile Miriuţă a fost instalat, la începutul acestui an, în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal FC Hermannstadt, pe care a mai pregătit-o şi în sezonul trecut, când a salvat-o de la retrogradare.

Tehnicianul în vârstă de 51 de ani avea contract până la finalul acestui sezon şi i se promisese prelungirea contractului în cazul în care izbutea să salveze din nou echipa de la retrogradare.

Antrenorul originar din Baia Mare a mai pregătit în cariera sa echipe ca Energie Cottbus, Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj, Gyor ETO, ASA Tg Mureş şi Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare