Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Primul jucător român pe care Şumudică îl transferă la Gaziantep: "Este un antrenor cu care mereu m-am simţit bine"

EXCLUSIV | Primul jucător român pe care Şumudică îl transferă la Gaziantep: "Este un antrenor cu care mereu m-am simţit bine"

Marius Şumudică, 48 de ani, a semnat de puţin timp cu turcii de la Gazientep Gazişehir, echipă nou-promovată, dar deja s-a pus pe treabă. Ar fi primul român care va semna cu noua echipă a fostului antrenor de la Astra sau Rapid.

A lucrat alături de Marius Şumudică la Astra Giurgiu, echipă alături de care au cucerit titlul în Liga 1, iar apoi tehnicianul născut în Bucureşti a fost cel care i-a adus transferul în străinătate. Acum, Silviu Lung jr. este aproape să revină sub comanda tehnicianului alături de care a obţinut cele mai mari performanţe: "Probabil cluburile o să discute şi o să se ia cea mai bună decizie pentru toţi. Mă simt bine în campionatul Turciei, un campionat puternic, un campionat extraordinar de antrenant. O să vedem pe viitor... Momentan mă bucur de vacanţă , nu mă gândesc la mutări", a spus în exclusivitate Lung junior pentru Telekom Sport. 

Tot în cadrul interviului exclusiv pentru Telekom Sport, portarul recunoaşte că relaţia lui cu Marius Şumudică a avut şi momente bune, dar şi momente rele, însă nu ar spune niciodată "nu" ocaziei de a lucra din nou cu el: "Am avut foarte multe întâmplări cu Şumi. Ne-am mai certat, ne-am împăcat...  este un antrenor cu care mereu m-am simţit bine şi îi ţin pumnii la orice echipă la care o să se afle".

Transferul portarului în vârstă de 30 de ani ar putea să fie influenţat şi de plecarea lui Săpunaru, alături de care a fost coleg la Kayserispor în ultimii doi ani de zile: "Chiar este o pierdere pentru mine. Şi din punct de vedere fotbalistic, pentru că echipa a pierdut un fundaş de fier, şi un băiat de vestiar foaret bun. Şi mi-a plăcut şi un prieten, o să îmi fie dor de el. Am împărţit camera în ultimii doi ani de zile..."

58 de meciuri a adunat Lung jr. în Superliga din Turcia, în două sezoane la Kayserispor. El este cotat la 1,2 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. 

viewscnt
Articole similare
Oferte exclusive online de Black Friday