Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primul nume greu care confirmă că va face parte din echipa lui Lupescu la FRF! "Rămâne doar să stabilim ce..."

EXCLUSIV | Primul nume greu care confirmă că va face parte din echipa lui Lupescu la FRF! "Rămâne doar să stabilim ce..."

FRF

Comentarii

Deşi este susţinut la nivel declarativ de mai toţi componenţii Generaţiei de Aur şi alte nume importante din istoria echipei naţionale, Ionuţ Lupescu a precizat că va anunţa componenţa echipei sale abia după alegerile din 18 aprilie.


Cristian Chivu este însă primul nume important care a confirmat pentru Telekom Sport că va face parte din echipa lui Lupescu şi după alegeri, dacă fostul internaţional va deveni preşedinte al FRF.

Fostul fundaş al lui Inter a fost astăzi la Sibiu alături de Ionuţ Lupescu şi a precizat că e dispus să pună umărul pentru punerea în practică a planurilor Kaiserului.



"Eu sunt aici să îl susţin, sunt aici pentru că mă preocupă fotbalul românesc. Sunt preocupat de ce văd în ultima vreme pentru că mă doare, pentru că ştiu că putem mai mult, pentru că ştiu că se pot face lucruri mai multe şi mai bune. Din moment ce sunt aici, alături de el, şi mă plimb ca să văd toate preocupările şi ideile pe care oamenii de fotbal din teritoriu le au. Înseamnă că implicarea mea e un lucru bun şi sunt convins că şi Ionuţ crede asta.

Cu siguranţă (n.r. susţinerea lui Chivu va continua şi după alegeri). Rămâne doar să vedem ce... din 19 aprilie! Cum va pune în practică el strategia, programele propuse, discuţiile pe care le va avea în continuare cu oamenii. Cu siguranţă mă va avea alături şi pe mine!
", a spus Chivu pentru Telekom Sport.

Chivu a vorbit şi despre motivele pentru care Ionuţ Lupescu merită să devină noul şef al FRF.

"Eu cred în ceea ce va schimba el, în ceea ce va putea face şi cred într-o schimbare a fotbalului românesc în bine prin venirea lui Ionuţ Lupescu la conducerea FRF.

Îl văd liniştit, ambiţios, preocupat de problemele oamenilor cu care se întâlneşte. Ăsta e un lucru bun, până la urmă asta contează. Problemele fotbalului românesc nu sunt reprezentate doar de echipa naţională sau ce se întâmplă în Liga 1 sau a doua, ci în general tot ce se întâmplă la copii şi junior, fotbal amator, fotbal feminin, de sală...

Sunt probleme care se pot rezolva şi sunt convins că el va câştiga aceste alegeri"
, a declarat Cristi Chivu pentru Telekom Sport.

Fostul căpitan al naţionalei a comentat şi campania dusă în aceste zile de actualul preşedinte, Răzvan Burleanu, împotriva lui Lupescu.

"E o strategia pe care cei care conduc destinele FRF o folosesc probabil în disperare de cauză, încălcând promisiunea făcută acum patru ani, dacă ţin bine minte. Spuneau că vor face un fotbal diferit faţă de ce a fost până atunci. Văd că acum recurg la aceleaşi lucruri şi ne întoarcem în timp, la vechile metehne pe care şi alţii le-au folosit.

Acum avem posibilitatea să aducem oameni care au stat în fotbalul mare, care ştiu cu ce se mănâncă fotbalul şi cum se poate face pentru a fi îmbunătăţit. Şi ar fi păcat să nu profităm de această şansă
", a mai declarat Chivu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: lupescuchivuechipalupescu frfalegeri frf 

viewscnt
Articole similare