Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Principala motivaţie a lui Leo Grozavu la Sepsi: "Acest lucru m-a făcut să accept oferta" Cum vede debutul său pe banca ardelenilor

EXCLUSIV | Principala motivaţie a lui Leo Grozavu la Sepsi: "Acest lucru m-a făcut să accept oferta" Cum vede debutul său pe banca ardelenilor

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

După un an de pauză, Leo Grozavu a acceptat o nouă provocare în carieră. L-a înlocuit pe Csaba Laszlo la Sepsi şi va debuta luni seară la covăsneni în meciul contra Viitorului.

De când a părăsit-o pe Petrolul în octombrie 2018, Grozavu a avut mai multe propuneri însă doar cea de la Sepsi l-a convins să revină. 
 
"Am stat puţin în afară pentru că asta e meseria de antrenor. Şi vizavi de ultima perioadă pe care am petrecut-o în fenomen, sigur că am avut anumite dezamăgiri şi era normal să cântăresc foarte bine momentul când o să mă reîntorc. Au fost suficiente alte contacte, dar nu a fost nimic să mă sensibilizeze în momentul respectiv. Cred că este printre puţinele cluburi care poate să îţi asigure ţie ca antrenor exact toate ingredientele de care ai nevoie: linişte, stabilitate financiară, infrastructură. Ce poate să-şi dorească mai mult un antrenor, mai ales un antrenor de tipul meu, căruia îi place să lucreze, să muncească, să formeze. Automat această ofertă este pe sufletul meu" a declarat noul antreor al trupei patronate de Laszlo Dioszegi. 
 
Debutul va fi împotriva Viitorului, club pentru care Leo Grozavu a lucrat în trecut. A fost antrenor la grupa de juniori U15, între 2010 şi 2011.  
 
"Eu mi-aş dori să se vadă aşa devreme. Sigur, îmi doresc în primul rând să fie o reacţie din partea echipei, pentru că în momentul de faţă sunt încă la faza analizelor, a observării şi e foarte dificil ca într-un timp relativ scurt să poţi să faci lucrurile să se mişte cu adevărat sau să se vadă. De fiecare dată când te întâlneşti cu monstrul sacru al fotbalului nu poate decât să îţi facă plăcere. Gică este unul dintre ei, am colaborat într-o anumită perioadă, am un respect deosebit pentru tot ce face el la Viitorul" mai spune tehnicianul de 52 de ani. 
 
 

 

Afla mai multe despre: sepsiviitorulleo grozavudebut 

viewscnt
Articole similare