Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Principalul obiectiv al dinamoviştilor în acest sezon: "Suntem foarte aproape şi sper să reuşim"

EXCLUSIV | Principalul obiectiv al dinamoviştilor în acest sezon: "Suntem foarte aproape şi sper să reuşim"

Superliga

Comentarii

Deşi n-a prins un loc în play-off-ul Ligii I, Dinamo îşi poate salva sezonul prin câştigarea Cupei României, care, conform declaraţiilor lui Mihalcea, este principalul obiectiv al "câinilor" în acest final de stagiune.

Dinamo aşteaptă să-şi afle adversara din semifinalele Cupei României, fază în care mai sunt calificate marea rivală FCSB şi adversarele "câinilor" din play-out, Sepsi şi Poli Iaşi. Pe lângă trofeul Cupei, Adrian Mihalcea speră şi la o clasare cât mai bună la finalul sezonului din play-out, acum, după primele două etape disputate, Dinamo fiind pe locul al patrulea.
 
"Ne axăm pe Cupa României, suntem în semifinale, suntem aproape de finală şi de a o câştiga. În plus, ne dorim o clasare mai bună  decât în momentul de faţă în campionat. 

Nu stăm foarte rău, dar suntem într-o zonă dificilă. Eu mă gândesc la faptul că, cu două rezultate pozitive la început de campionat, nu vom mai avea probleme şi mă bazez şi pe ce văd, pe lotul pe care îl am, pe munca depusă şi pe plusul de valoare. 

Programul decurge destul de bine, suntem testaţi că tot e la modă sau necesar, am fost testaţi de două ori şi am ieşit negativ. E un cantonament şi fiecare conştientizează perioada dificilă şi în acelaşi timp sunt conştienţi că ne va aştepta o muncă destul de grea în campionat cu meciuri aglomerate şi din punctul acesta de vedere jucătorii răspund foarte bine. E încărcătură, mai sunt şi nervi, discuţii, dar în limitele normale" , a declarat antrenorul lui Dinamo, Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare