Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Probleme de sănătate pentru Şumudică. A stat 3 zile internat într-un spital din Turcia: ”Am stat pe perfuzii!” Cum se simte acum!

EXCLUSIV | Probleme de sănătate pentru Şumudică. A stat 3 zile internat într-un spital din Turcia: ”Am stat pe perfuzii!” Cum se simte acum!

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a dezvăluit că a fost internat în spital din cauza unei gripe, motiv pentru care a lipsit aproape toată săptămâna de la antrenamentele echipei sale. Kayserispor a pierdut cu 1-0 în deplasarea de la Bursaspor.

Kayserispor a plecat învinsă de la Bursaspor, golul victoriei fiind marcat de Bogdan Stancu. La finalul partidei, Şumudică a declarat că a fost cea mai slabă partidă făcută de jucătorii săi, de când este el la Kayserispor. Revenit în ţară, fostul campion al României a explicat şi motivele pentru care jucătorii lui Kayserispor n-au avut o prestaţie prea reuşită.

Marius Şumudică a dezvăluit că a avut probleme de sănătate destul de grave şi a fost nevoit să stea trei zile în spital pentru a-şi reveni. A fost vorba despre o gripă destul de severă, care încă îl mai chinuie.

”M-a mai bătut şi Torje, când era la Karabuk, acum Bogdan Stancu, da. Nu au avut cine ştie ce ocazii... cred că am avut şi un penalty în ultimele minute, un henţ în careu... e greu, nu s-a dat. Nici nu cred că meritam. Cred că este cel mai slab joc pe care l-am făcut de când sunt antrenor în Turcia. Şi a contat foarte mult că eu, săptămâna asta, nu am fost decât la un antrenament. Am fost... de fapt şi acum sunt gripat, am fost răcit, am stat pe perfuzii şi internat trei zile, deci a fost destul de greu. Atât timp cât nu sunt lângă echipă, se simte”, a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius sumudicakayserisporbursaspor 

viewscnt
Articole similare