Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Probleme mari pentru Simona Halep în Asia! Trăieşte un coşmar!

EXCLUSIV | Probleme mari pentru Simona Halep în Asia! Trăieşte un coşmar!

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a plecat spre China cu ganduri mari. Doar ca socoteala de acasa nu s-a potrivit deloc cu realitatea de la Wuhan, unde Simona a parasit turneul dupa primul meci.

Chiar daca aceasta infrangere a fost pusa pe seama unei posibile lipse de forma sportiva, site-ul telekomsport.ro a aflat motivele pentru care Simona a parasit atat de repede aceasta competitive asiatica.

Persoane care s-au aflat in anturajul Simonei, dar care au tinut sa-si pastreze anonimatul, au precizat pentru telekomsport.ro adevaratele motive care au stat la baza esecului Simonei: ,,Va pot spune ca niciodata Simona nu s-a putut acomoda in China. Jucatorii care merg acolo stiu ca este o atmosfera usor atipica in China.  Dar nu asta este cea mai mare problema a ei. Totul pleaca de la alimentatie. In Asia, ea nu prea poate sa manance absolut nimic.

Aproape tot ceea ce manca acolo ii declanseaza o eruptie la nivelul fetei. Mai pe romaneste spus, se umple de bubite. Ea are probleme mai vechi cu stomacul. O gastrita mai veche, care-i da mari batai de cap. Din punctul meu de vedere, cunoscand-o pe Simona, ma asteptam ca ea sa paraseasca destul de repede acest turneu".

Se pare ca Simona nu are nici macar un nutritionist cu care sa lucreze: "Ea mananca pe unde apuca.Nu respecta in program strict de alimentatie si asta nu ii face deloc bine. Ar trebui sa inteleaga ca si o alimentatie bine stabilita ar ajuta-o foarte mult in obtinerea unor performante si mai mari comparative cu cele obtinute pana in prezent".

Afla mai multe despre: simona halepwuhanasiachinaalimentatie 

viewscnt
Articole similare