Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Promisiunea Iuliei Dumanska înaintea returului cu Buducnost: "Acasă le facem viaţa grea". Cum vede şi antrenorul Pera revanşa de la Vâlcea

EXCLUSIV | Promisiunea Iuliei Dumanska înaintea returului cu Buducnost: "Acasă le facem viaţa grea". Cum vede şi antrenorul Pera revanşa de la Vâlcea

Handbal

Comentarii

Portarul campioanei României speră ca returul de pe 1 noiembrie să aducă echipei sale punctele necesare unei calificări în grupele principale ale Ligii Campionilor.

După înfrângerea la scor cu Brest, vâlcencele au fost învinse şi la Podgorica şi au rămas cu două puncte după primele trei meciuri disputate.
 
"Suntem supărate, dar eu zic că sunt şanse de a ne califica mai departe. Eu am încredere în echipa mea şi sunt convinsă că acasă o să facem un meci mult mai bun. O să fie un meci foarte, foarte important pentru noi, aşa că trebuie să ne adunăm, să analizăm greşelile pe care le-am făcut şi să jucăm ca o echipă, să fim unite şi să luăm aceste două puncte acasă" a fost comentariul Iuliei în exclusivitate pentru Telekom Sport. 
 
Antreorul Florentin Pera nu face un capăt de ţară din eşecul de sâmbătă. 
 
"Urmează returul la Vâlcea, noi am simţit că putem să învingem Buducnost, chiar dacă e o forţă în momentul de faţă faţă de Vâlcea. Eu am speranţe că acasă, împreunp cu suporterii care fac o atmosferă superbă în sală, fetele vor fi motivate şi vreau să cred că vom câştiga meciul. În eventualitatea în care vom câştiga meciul cu Buducnost, în proporţie foarte mare putem să ne considerăm aproape calificaţi" a spus la rândul său Florentin Pera. 
 

Afla mai multe despre: scm ramnicu valceadumanskaperabuducnostchampions league 

viewscnt
Articole similare