Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Propunere inedită pentru continuarea Ligii 1! Meciurile din play-off şi play-out, doar în Bucureşti şi Cluj

EXCLUSIV | Propunere inedită pentru continuarea Ligii 1! Meciurile din play-off şi play-out, doar în Bucureşti şi Cluj

Fotbal

Comentarii

Preşedintele lui Gaz Metan, Ioan Mărginean, vine cu o propunere inedită în privinţa continuării acestui sezon. Oficialul şi-ar dori ca fotbalul din Liga 1 să se reia mai devreme, dar în anumite condiţii. Play-off-ul să se dispută la Bucureşti, iar play-out-ul la Cluj.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că federaţia şi LPF lucrează cu trei scenarii pentru reluarea meciurilor de fotbal, în datele de 27 mai, 3 iunie sau 13 iunie.

Ioan Mărginean anunţă că are şi o idee în privinţ a cum s-ar putea disputa partidele: "Eu, din informaţiile mele, ce dă OMS, să fim bucuroşi dacă putem începe la 1 iunie. Noi nu prea respectăm, de asta mă ia pe mine frica. Gândiţi-vă că poate un jucător să vină cu virusul dintr-o localitate. Şi dacă o echipă ia, suntem gata.

Dommul Iftime de data asta a avut o idee bună. Facem şi noi o testare, să ni se acorde 50 de teste. Ai un lot de 27-28 de jucători, cu maseuri, antrenori şi kinetoterapeuţi. Eu am avut ideea să jucăm pe Arena Naţională play-off-ul, iar play-out-ul să se joace la Cluj, că are două stadioane moderne. Toate echipele se cantonează în regim de carantină, doar până la stadion şi înapoi. Eu i-am propus-o lui Stoichiţă, că mi-e prieten de-o viaţă, şi ştiu că el a lansat-o mai departe. Am putea comprima campionatul, Arena Naţională se închide, jucăm în primă fază fără spectatori. Televiziunile şi-ar face o reclamă în plus, că lumea e sătulă de stat în casă, se uită la fotbal", a declarat preşedintele lui Gaz Metan pentru Telekom Sport. 

Gaz Metan a scăpat de problemele financiare cu care s-a confruntat ani de zile: "Eu vreau să continuăm cât mai repede. Trebuie un minim de condiţii, ca să protejăm sănătatea jucătorilor şi a familiilor lor. Şi, în ultimul rând, suntem cluburi care trebuie să fim solidare, care nu au plătit pe ianuarie - februarie, unii au şi din decembrie. Eu, care ştiu cât de greu se fac banii, sunt solidar cu ei şi orice idee constructivă, de continuitate. Noi am depus dosarul de licenţiere în 25 martie, s-a mai prelungit cu o lună. Noi ne-am făcut treaba, clubul e curat şi o ia de la capăt. Dacă oraşul Mediaş îşi doreşte mai mult, pot să fac un bussines plan pentru sezonul următor, că acum, la ora actuală, ne-am împiedicat. Trebuie o perioadă de minimum 6-8 săptămâni de reacomodare cu efortul", a mai spus Ioan Mărginean.

 

Afla mai multe despre: ioan marginean 

viewscnt
Articole similare